Du har ingen produkter i handlekurven.
Hevekurv banetton med lining 25 cm
Hevekurv banetton med lining 20 cm
Hevekurv Banetton oval med lining 25 cm
Modenzo Brødskalpell
Hevekurv i rotting 23 cm
Deigkutter
Fleksibel deigskrape hvit
Heveklede i lin 45×77 cm
Heveklede i lin 90×66 cm
Tørket surdeigsstarter San Fransisco 130 år gammel
Dallagiovanna Glutenfritt mel for pizza og brød 1 kg
Dallagiovanna “Sfoglia” spesialmel for butterdeig 5kg
Dallagiovanna “Brioche” spesialmel for Croissants tipo 00 5kg
Caputo Doppio Zero pizzamel tipo 00 1kg
Opificio Citra biologisk extravirgin olivenolje 2 liter
Opificio Citra biologisk extravirgin olivenolje 500 ml
Opificio Citra biologisk extravirgin olivenolje 250 ml
Sunmix Evo 6kg Spiralmikser
Famag IM 5S 5 kilo Spiralmikser Sort
Famag IM 5S 5 kilo Spiralmikser
Famag IM 20 – 10V 220 volt
Famag IM 10S Velocita HH 10 kilo Spiralmikser Sort
Famag IM 8 S Velocita HH 8 kilo Spiralmikser, sort
Famag IM 5S HH 5 kilo Spiralmikser sort
Famag IM 8 S Velocita 8 kilo Spiralmikser
Komo KoMoMio kornmølle
Hawos håndmølle
Hawos kornmølle 1 , 360 w
Hawos kornmølle 2 , 600w
Komo Fidibus Medium
Komo Fidibus 21
Komo Håndmølle
Oppsamlingsbeholder for mel
Mel Sil 25cm 0,5mm
Mel Sil 25cm 1,5mm
Komo skjærebrett heltre
Komo sikt til Fidibus
Komo skål av steinfuru
Utskiftbar kvern til 250 watt mølle
Utskiftbar kvern til 600 watt mølle
Utskiftbar kvern til 360 watt mølle
Elektrisk motor til Komo Håndmølle
Emmer Helkorn Økologisk 5Kg
Svedjerug Helkorn Økologisk 5Kg
10 Kg Helkorn Hvete
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]
Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Brukernavn eller e-postadresse *
Passord *
Husk meg Logg inn
Mistet passordet ditt?
E-postadresse *
En lenke for å angi et nytt passord vil bli sendt til e-postadressen din.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Dine personopplysninger brukes til å øke brukervennligheten på denne nettsiden, gi deg tilgang til administrasjon av din brukerkonto og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.
Registrer