PostNord AS frakter for oss over hele landet til gode priser.

Fraktpriser fra kun 99 kr

Alle postpakker opp til 35 kg har en fraktpris på kun 99 kr. Dette gjelder alle ordre vi kan pakke som postpakke. I visse tilfeller ser vi at det må pakkes i to kolli for å sendes forsvarlig, da tar vi den ekstra fraktkostnaden på oss for å gi deg mer trygghet i både forventet pris og bedre håndtering av din ordre.

Det som må pakkes og sendes per pall får en fraktpris fra 699 kr. Alle halvpaller (60×80 cm, opptil 100 kg) har fastpris 699 kr til hele landet uansett vekt. Det som ikke kan pakkes på halvpall går da på en helpall (120×80 cm). Dette får en fraktpris fra 1.500 kr og prisen forandrer seg basert på destinasjon og vekt. Hjemlevering er alltid inkludert i prisen på ordrer som sendes med halvpall eller helpall.

Varsling før levering

Det er telefonnummeret som er oppgitt i bestillingen som blir brukt ved varsling av transportør før levering. Husk å legge inn riktig fraktadresse under “Frakt” feltet i bestillingen.

Leveringstid

Bilfrakt som går til Sør-, Vest- og Øst-Norge har normalt sett 2 – 4 virkedager leveringstid. Øvrige i Norge så kan det ta opptil 7 – 10 virkedager. Ønsker kunden levering på spesifikke tidspunkt eller datoer må dette avklares før bestilling. Dette kan medføre en høyere fraktkostnad som belastes kunden i forkant av forsendelsen.

Skade

Hvis det er skade på forsendelsen så er kunden ansvarlig for å melde til [email protected] fortest mulig, senest innen 3 timer etter mottatt vare. Vi tar da saken videre med PostNord sin skadeavdeling som er vår forsikringspartner.

I noen tilfeller er skaden av mindre betydning for ovnens ytelse og det kan da bli vurdert slik at det er bedre at vi sender lim. Dette dreier seg mest om bueelementet i Trysil byggesettet som kan knekke i to deler ved håndtering av transportør.

Har du andre spørsmål om frakt så ta gjerne kontakt med oss! Send epost til [email protected]