Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har igjen pizzadeig så er disse Nutella Calzonene perfekte å lage! Det er alltid en vinner og fantastisk å lage sammen med barn!

Slik gjør du

For å lage Nutella Calzone så bruker du ettervarme i bakerovnen, med en temperatur på ca 210°C.

Bruk ca 100g pizzadeig per calzone, åpne opp med hendene. Det trenger ikke å være så tynt som pizzaene, en enkel rund form holder!

Ta et par toppede te-skjeer av Nutella (og banan hvis du har lyst på det!) i midten av deigen, la det være ca 1-2cm kant uten sjokolade, og rull kanten over for å danne en calzoneform.

Bruk fingrene til å klype kantene sammen før du steker de direkte i ovnen i ca 5 minutter med døren lukket.

MERK: Disse kan også tilberedes i en varm ovn hvis gjestene er for utålmodige til å vente på at det skal kjøle seg ned! Bare legg de så langt unna bålet/glørne som mulig og snu på de regelmessig!

Dette trenger du

  • Rester etter pizzadeig
  • Nutella
  • Smeltet sjokolade for servering (hvis du vil imponere)

Er du interessert i våre vedfyrte ovner? Ta en titt på våre produktsider for mer informasjon.

For å holde deg oppdatert på alle nyhetene våre, både produkter og oppskrifter, så følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Surdeigsbrød

Surdeigsbrød er et tradisjonelt brød fra Egypt, som har vært laget i over 5000 år, [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)

Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

0
Velkommen gjest! Bli medlem Bakerovner.no - Norges største utvalg av pizzaovner for å lagre handlekurven din, lagre produkter til senere, få eksklusive rabatter og mer! Registrer Er du allerede kunde? Logg inn
Handlekurven din er tom!

Det ser ut til at du ikke har lagt til noen varer i handlekurven din ennå.

Bla gjennom produkter