Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har igjen pizzadeig så er disse Nutella Calzonene perfekte å lage! Det er alltid en vinner og fantastisk å lage sammen med barn!
Slik gjør du
For å lage Nutella Calzone så bruker du ettervarme i bakerovnen, med en temperatur på ca 210°C.
Bruk ca 100g pizzadeig per calzone, åpne opp med hendene. Det trenger ikke å være så tynt som pizzaene, en enkel rund form holder!
Ta et par toppede te-skjeer av Nutella (og banan hvis du har lyst på det!) i midten av deigen, la det være ca 1-2cm kant uten sjokolade, og rull kanten over for å danne en calzoneform.
Bruk fingrene til å klype kantene sammen før du steker de direkte i ovnen i ca 5 minutter med døren lukket.
MERK: Disse kan også tilberedes i en varm ovn hvis gjestene er for utålmodige til å vente på at det skal kjøle seg ned! Bare legg de så langt unna bålet/glørne som mulig og snu på de regelmessig!
Dette trenger du
- Rester etter pizzadeig
- Nutella
- Smeltet sjokolade for servering (hvis du vil imponere)
Er du interessert i våre vedfyrte ovner? Ta en titt på våre produktsider for mer informasjon.
For å holde deg oppdatert på alle nyhetene våre, både produkter og oppskrifter, så følg oss gjerne på Facebook og Instagram.
Laks bakt i honning og hvitløk
Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Surdeigsbrød
Surdeigsbrød er et tradisjonelt brød fra Egypt, som har vært laget i over 5000 år, [...]
Ostescones med cherrytomater og basilikum
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)
Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Ciabatta
Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]