Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har igjen pizzadeig så er disse Nutella Calzonene perfekte å lage! Det er alltid en vinner og fantastisk å lage sammen med barn!
Slik gjør du
For å lage Nutella Calzone så bruker du ettervarme i bakerovnen, med en temperatur på ca 210°C.
Bruk ca 100g pizzadeig per calzone, åpne opp med hendene. Det trenger ikke å være så tynt som pizzaene, en enkel rund form holder!
Ta et par toppede te-skjeer av Nutella (og banan hvis du har lyst på det!) i midten av deigen, la det være ca 1-2cm kant uten sjokolade, og rull kanten over for å danne en calzoneform.
Bruk fingrene til å klype kantene sammen før du steker de direkte i ovnen i ca 5 minutter med døren lukket.
MERK: Disse kan også tilberedes i en varm ovn hvis gjestene er for utålmodige til å vente på at det skal kjøle seg ned! Bare legg de så langt unna bålet/glørne som mulig og snu på de regelmessig!
Dette trenger du
- Rester etter pizzadeig
- Nutella
- Smeltet sjokolade for servering (hvis du vil imponere)
Er du interessert i våre vedfyrte ovner? Ta en titt på våre produktsider for mer informasjon.
For å holde deg oppdatert på alle nyhetene våre, både produkter og oppskrifter, så følg oss gjerne på Facebook og Instagram.
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Enkelt surdeigsbrød stekt i Bakepanna
Gir ett brød på ca. 750 g. Total tid: 7 timer + kaldheving over natten [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]
Langtidsstekt kjøtt i Bakepanna
Oppdag en kreativ og alternativ bruk av Bakepanna ved å snu den på hodet og [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Ostescones med cherrytomater og basilikum
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]