Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har igjen pizzadeig så er disse Nutella Calzonene perfekte å lage! Det er alltid en vinner og fantastisk å lage sammen med barn!

Slik gjør du

For å lage Nutella Calzone så bruker du ettervarme i bakerovnen, med en temperatur på ca 210°C.

Bruk ca 100g pizzadeig per calzone, åpne opp med hendene. Det trenger ikke å være så tynt som pizzaene, en enkel rund form holder!

Ta et par toppede te-skjeer av Nutella (og banan hvis du har lyst på det!) i midten av deigen, la det være ca 1-2cm kant uten sjokolade, og rull kanten over for å danne en calzoneform.

Bruk fingrene til å klype kantene sammen før du steker de direkte i ovnen i ca 5 minutter med døren lukket.

MERK: Disse kan også tilberedes i en varm ovn hvis gjestene er for utålmodige til å vente på at det skal kjøle seg ned! Bare legg de så langt unna bålet/glørne som mulig og snu på de regelmessig!

Dette trenger du

  • Rester etter pizzadeig
  • Nutella
  • Smeltet sjokolade for servering (hvis du vil imponere)

Er du interessert i våre vedfyrte ovner? Ta en titt på våre produktsider for mer informasjon.

For å holde deg oppdatert på alle nyhetene våre, både produkter og oppskrifter, så følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Søtpotetfries fra bakerovnen

Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.