Åpen dag, 3.Mars. 2018

Åpen dag: Lørdag 3. mars! Demonstrasjon av ovner. Denne lørdagen har vi åpent hus der alle som ønsker kan komme og få en gratis smaksprøve fra en av våre ovner. Det blir servert italiensk pizza, kaffe, nystekte vafler, småbakst fra bakerovn m.m. I tillegg får vi besøk av Andrea som driver firmaet “Osteverkstedet” i Lillesand der […]

Åpen dag: Lørdag 3. mars! Demonstrasjon av ovner. Denne lørdagen har vi åpent hus der alle som ønsker kan komme og få en gratis smaksprøve fra en av våre ovner. Det blir servert italiensk pizza, kaffe, nystekte vafler, småbakst fra bakerovn m.m. I tillegg får vi besøk av Andrea som driver firmaet “Osteverkstedet” i Lillesand der han produserer fersk ekte Mozzarella med råvarer fra lillesandsområdet, derav slagordet “kortreist italiener”. Her blir det mulighet for å prøvesmake hans fantastiske oster!

I tillegg blir det mulighet for prøvesmaking av olivenoljer og balsamico fra italienske småprodusenter med svært høy kvalitet!

Ellers kan du ta en titt på vårt rikholdige utvalg av ovner, bålpanner, utstyr og bøker og vi kjører selvsagt ekstra gode tilbud denne dagen. Vi fyrer i gang en av årets mest spennende produkter, Bakerstone Box, som gjør en gassgrill om til fullverdig italiensk pizzaovn.

Legg turen innom oss på Torbjørnsbu 6 på Myrene i Arendal (like ved Bulder Lekeland). Fint om dere som ønsker å komme gir uttrykk for dette her, så får vi planlagt opplegget best mulig ? Dette blir gøy!

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt!

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]