Oppgrader din Ooni pizzaovn

Ooni Koda har i løpet av sommeren 2020 og 2021 blitt Norges mest populære pizzaovn på grunn av rimelige pris i kombinasjon med portabilitet, kvalitet og god effekt.

Det er allikevel mulig å oppgradere ovnen for å gjøre den mer effektiv og få ut de fulle potensialet i de gassfyrte råtassene. Se våre anbefalinger nedenfor.

Dør og frontgulv til Ooni pizzaovn

Døren fungerer som et varmeskjold som reflekterer varme tilbake til ovnen/gulvet som fører til raskere oppvarmingstid, jevnere gulvvarme og bedre “pyrolysefunksjon” i forhold til rentbrenning av gulvet.

Fordeler med døren og frontgulvet oppsummert:

  • Raskere opp i driftstemperatur (sparer deg for tid og gassforbruk)
  • Jevnere gulvvarme
  • Lavere gassforbruk (ca. 45% lavere)
  • Raskere steking
  • Enklere å holde på varmen og ovnen i gang ved vind.
  • Produsert i Tyskland og utført i Va2 edelstål 1,5 mm dør, 2,5 mm frontgulv. Meget solid og holdbar utførelse.

Biscotto-gulvstein til Ooni pizzaovn

Biscotto-gulv 33x33x2 cm passer til Ooni Koda, Karu, Ooni 3 og Fyra.

Biscotto-gulv for Ooni Koda 16 er spesiallaget for den spesielle gulvfasongen til ovnen

Håndlaget i Napoli fra en spesiell leire blandet med vulkansk aske utfra en flere hundre år gammel metode.

Biscotto-gulvstein gir en jevnere varmefordeling i gulvet samt muliggjør pizzasteking på temperaturer opptil 450 grader på gulvet, uten svidd pizzabunn, som dermed fører til redusert steketid og et mer saftig resultat.

Pakketilbud Biscotto-gulvstein og dør

Med både Biscottostein og dør til Ooni Koda får du utnyttet fullt potensiale av denne ovnen, men en stein som holder lenge på varmen og en dør som sørger for rask oppvarming og redusert forbruk av gass. 

PIzzavarmer 'Crustmaker' for Ooni Koda

Vårt komplette sett holder fire pizzaer varme slik at du nå kan nyte varm pizza sammen med opptil fire andre personer! (+ en du steker til slutt i ovnen totalt 5 pizza)

Dette komplette settet inneholder fire skuffer, et lokk, passende føtter og nødvendige rustfrie skruer. Konstruksjonen er veldig enkel, sideveggene kobles sammen og festes med de medfølgende rustfrie stålskruene. Hver skuff passer modulært inn i den neste, det samme gjør lokket. Du vil kunne måle temperaturer på over 100 grader i det første rommet etter bare 15 minutter, og de andre omtrent 20 grader mindre:

  • Perfekt for å forberede eller holde varmen!
  • Produsert i syrefast rustfritt stål.
  • Tyskprodusert kvalitetsprodukt.