Vi har flyttet til ny og rask server, men dessverre har det kommet med noe rusk i lagersaldo og priser. Vi jobber med å rette dette.

Vinner av vårkonkurransen 2018!

Vi har gjennom de siste ukene arrangert en Facebook-konkurranse der dere skulle velge en av 7 ovner/produkter dere ønsket å vinne. Som vanlig var mange engasjert og deltakelsen stor. Vinneren av konkurransen denne gangen ble følgende: Aksel Carl Hundal fra Kristiansand i Vest Agder! Gratulerer med en fantastisk flott premie som er en Geilo vedfyrt […]

Vi har gjennom de siste ukene arrangert en Facebook-konkurranse der dere skulle velge en av 7 ovner/produkter dere ønsket å vinne. Som vanlig var mange engasjert og deltakelsen stor.

Vinneren av konkurransen denne gangen ble følgende: Aksel Carl Hundal fra Kristiansand i Vest Agder! Gratulerer med en fantastisk flott premie som er en Geilo vedfyrt pizzaovn!

NB!!  Mandag 21.Mai  lleverer vi  fraktfritt til hele landet!! (så lenge lageret rekker). Dere klikker ved utsjekk på “Hent i Arendal” vi sender da til oppgitt adresse 🙂 Gjelder alle produkter i hele butikken på ordrer over 1000 kr.

Nå er vi dessuten i høysesongen med stor etterspørsel og ønsker du deg en av våre ovner i løpet av våren bør du slå til snarest da produksjonen går for fullt og flaskehalser i produksjonen kan forårsake leveringsutfordringer for oss.