Våre 7 beste julegavetips

1. Kunnskapsrike bøker

“Pizzamani” og “Bakerovnen”

Å gi bøker i julegave er å gi en opplevelse, et pusterom, en samtalestarter eller inspirasjon til et prosjekt en kan ha glede av i lang tid fremover.

En velvalgt bok til riktig person kan være en fullverdig gave i seg selv, eller en omtenksom tilleggsgave.

I “Pizzamani” får du masse inspirerende innhold og oppskrifter rettet mot italiensk pizzabaking. “Bakerovnen” forteller hvordan bakerovner var bygget og brukt før på den tradisjonelle metoden i Norge.

- 7 %
3.199,20 kr

På lager

2. Oppgradering av Ooni Koda 16

Dør og biscottostein til Ooni Koda 16

Har gavemottakeren allerede en Ooni Koda 16 pizzaovn? Da er denne pakken et perfekt valg for å oppgradere pizzaovnen med biscotto-stein og en dør med front-gulv.

Er du glad i skikkelig napolitansk pizza, med tynn, luftig og sprø bunn, bør du bli bedre kjent med ildfast stein av biscotto. Biscotto er en ildfast stein av leire, perfekt som pizzastein, som produseres kun i områder rundt Napoli i Sør-Italia, nær vulkanen Vesuvio, hvor det er mye vulkansk leire.

Døren fungerer som et varmeskjold som reflekterer varme tilbake til ovnen/gulvet som fører til raskere oppvarmingstid, jevnere gulvvarme og bedre “pyrolysefunksjon” ift rentbrenning av gulvet etter feks. søl av ost, tomatsaus ol

3. Eksklusive smaker

Italiensk smaksett

Den perfekte gaven for den som elsker italienske smaker. 

Nordmenn simpelthen elsker den smakfulle og ærlige italienske maten. Vi lar oss imponere og inspirere av det italienske kjøkkenet.

Denne ufravikelige egenskapen, og først og fremst det italienske kjøkken, har blitt kjent for sin utsøkte smak, rike fruktige aroma og deilig allsidighet. Bare noen få dråper balsamico-saus gir nye smaker til kjente retter, forvandler retter og vil imponere selv den mest pretensiøse gourmeten.

Hawos Kornmølle 2 pakketilbud

4. Hjemmebakerens nye venn

Kornmøller av forskjellige størrelser

Priser fra 2.990 kr

Mer smak, mer næring og mye ferskere. Det er mange fordeler med å kverne sitt eget mel fra hele korn. Også for deg som ønsker å bake glutenfritt brød.

Når korn blir malt i store, industrielle møller, og melet lagres over flere år (noe som er vanlig ved masseproduksjon) så taper det seg i smak og i næringsstoffer. Egentlig kan man trekke paralleller til kaffe og krydder: Bare tenk på hvor mye mer smak og aroma du får av nykvernet, hel pepper – og nykvernede, hele kaffebønner.

Se våre kornmøller

5. Tradisjonelle italienske julekaker

Panettone av forskjellige varianter og innhold

Priser fra 59 kr

Spiselige julegaver er veldig fint å gi til personer som «har alt» og perfekt å gi til de som er glad i søtsaker og julekaker. Og hvem er vel ikke det?

Panettone er en italiensk kakespesialitet som foræres til jul. Den stammer fra Milano. Kaken har vanligvis kuppelform, og blir gjerne 30 cm høy. Panettone består av en myk og ufullstendig bakt deig, med kandiserte frukter og tørkede druer. Den serveres i skiver.

Se våre panettoner
Panettone Street Art "Le tre grazie" 1 kg

6. Til pizza-entusiasten

Effeuno N3 elektrisk pizzaovn

En pizzaovn er allerede blitt favoritt i flere norske hjem, og for en pizza-entusiast er det en vitenskap. Det er riktig deig, saus, topping, temperatur og utstyr. Sjekk bare den nyeste sesongen av Chef’s Table på Netflix –  som er viet til nettopp pizza. Dette er lidenskap. I tillegg samler pizzabaking familien og venner rundt bordet.

Med Effeuno N3 kan du steke napolitansk pizza på kun 60-70 sekunder rett på benken inne på kjøkkenet, og den trenger kun 30 minutter oppvarmingstid. Den passer veldig fint på kjøkkenbenken da den har et kompakt design som tar lite plass og den er veldig lett å flytte med sine snaue 15 kg.

Her følger det med biscotto-stein (les mer om biscotto her) og pizzaovnen har et meget lavt strømforbruk (2.1 kW) kontra andre elektriske pizzaovner.

7. Overraskelse

Italiensk matkasse

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave, men mottakeren er interessert i våre produkter? Da er det dette som blir riktig julegave å gi!

Dette er en matkasse full av våre beste matvarer fra Italia, en miks som består mer eller mindre av følgende kategorier; pizzamel, tomater, olivenolje, krydder, balsamico og annet.

Det er kun varer av høy kvalitet som blir utvalgt og tett opp mot en verdi av ca 1.000 kr, selges for 890 kr.