Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som ren snacks. Legg til en klype chiliflak for et ekstra spark.
Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som ren snacks. Legg til en klype chiliflak for et ekstra spark.
Slik gjør du
Først varmer du opp bakerovnen til sin optimale temperatur og lar den kjøle seg ned til ca 240°C.
Så tar du og blander alle ingrediensene i en bolle så søtpotetene blir jevnt og godt dekket. Spre de så utover et stekebrett.
Sett stekebrettet med søtpotetfries inn i bakerovnen i ca 30 minutter – rist og snu de i ny og ne for å få jevn steking.
Med en gang du har tatt stekebrettet ut av ovnen så drysser du salt over og serverer. Friskt og crunchy!
Er du interessert i våre vedfyrte ovner? Ta en titt på våre produktsider for mer informasjon.
For å holde deg oppdatert på alle nyhetene våre, både produkter og oppskrifter, så følg oss gjerne på Facebook og Instagram.
Remi Johansen er web-ansvarlig hos Bakerovner.no, men med et hjerte for BBQ-grill og utekjøkken. Han har vært med fra starten av butikken og vært med på hele utviklingen.
Det ser ut til at du ikke har lagt til noen varer i handlekurven din ennå.
Bla gjennom produkter
Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)
Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]
Surdeigsbrød
Surdeigsbrød er et tradisjonelt brød fra Egypt, som har vært laget i over 5000 år, [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Nydelig hjemmelaget flatbrød av nykvernet mel
Flatbrød er en klassiker som kan toppes med alt mulig, men det fungerer også utmerket [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]