Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som ren snacks. Legg til en klype chiliflak for et ekstra spark.
Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som ren snacks. Legg til en klype chiliflak for et ekstra spark.
Slik gjør du
Først varmer du opp bakerovnen til sin optimale temperatur og lar den kjøle seg ned til ca 240°C.
Så tar du og blander alle ingrediensene i en bolle så søtpotetene blir jevnt og godt dekket. Spre de så utover et stekebrett.
Sett stekebrettet med søtpotetfries inn i bakerovnen i ca 30 minutter – rist og snu de i ny og ne for å få jevn steking.
Med en gang du har tatt stekebrettet ut av ovnen så drysser du salt over og serverer. Friskt og crunchy!
Er du interessert i våre vedfyrte ovner? Ta en titt på våre produktsider for mer informasjon.
For å holde deg oppdatert på alle nyhetene våre, både produkter og oppskrifter, så følg oss gjerne på Facebook og Instagram.
Remi Johansen er web-ansvarlig hos Bakerovner.no, men med et hjerte for BBQ-grill og utekjøkken. Han har vært med fra starten av butikken og vært med på hele utviklingen.
Enkelt surdeigsbrød stekt i Bakepanna
Gir ett brød på ca. 750 g. Total tid: 7 timer + kaldheving over natten [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]
Langtidsstekt kjøtt i Bakepanna
Oppdag en kreativ og alternativ bruk av Bakepanna ved å snu den på hodet og [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Søtpotetfries fra bakerovnen
Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]
Verdens beste ovnsbakte poteter
Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Laks bakt i honning og hvitløk
Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]