Vinneren av “Napoli” konkurransen med trekning 15. November er…

Vinneren av vår “Napoli” pizza-pakke i dag ble: Siv Bjerkhaug fra Risør!. Gratulerer  så mye Siv 🙂 Sjekk også ut Vår supre julegave – tilbudspakke med pizzastål, pizzaingredienser ++ her! Følg oss på facebook, neste konkurranse er like rundt hjørnet…

Vinneren av vår “Napoli” pizza-pakke i dag ble: Siv Bjerkhaug fra Risør!. Gratulerer  så mye Siv 🙂

Sjekk også ut Vår supre julegave – tilbudspakke med pizzastål, pizzaingredienser ++ her!

Følg oss på facebook, neste konkurranse er like rundt hjørnet…

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

One thought on “Vinneren av “Napoli” konkurransen med trekning 15. November er…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.