Vinneren av “knekk koden konkurransen” er nå trukket fredag 18.oktober !

Hengelås-koden og riktig svar var: 052 Sjekk vår nye produktlinje av peisovner med integrert bakerovn. Dette er et fantastisk produkt som passer like godt på hytta di som hjemme i stua gjennom den mørke kalde årstiden. Stek deilige brød med den gode crusten eller bak et lammelår mens du varmer opp hjemmet ditt, helt genialt […]

Hengelås-koden og riktig svar var: 052

Sjekk vår nye produktlinje av peisovner med integrert bakerovn. Dette er et fantastisk produkt som passer like godt på hytta di som hjemme i stua gjennom den mørke kalde årstiden. Stek deilige brød med den gode crusten eller bak et lammelår mens du varmer opp hjemmet ditt, helt genialt synes vi 🙂

Vinneren av en italiensk pizzatilbehør-pakke i dag ble: Tonje Nedland Molnes fra Stavanger. Gratulerer!

For dere andre som ikke var heldige å vinne i dag finner dere våre fantastiske italienske mel, tomater, olivenoljer osv her.

For å komme i gang med pizzabaking hjemme i din egen el-komfyr anbefaler vi dette pizzastålet. Vi har selv testet dette og må si oss imponert over effekten en tykk stålplate har på steketiden, ovnshevingen og crusten på det ferdige resultatet! Kjøp enkelt i nettbutikken med Vipps, kun et par klikk så er pizzastålet på vei hjem til deg. (begrenset lager pr d.d.)

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.