Vinneren av “knekk koden konkurransen” er nå trukket fredag 18.oktober !

Hengelås-koden og riktig svar var: 052 Sjekk vår nye produktlinje av peisovner med integrert bakerovn. Dette er et fantastisk produkt som passer like godt på hytta di som hjemme i stua gjennom den mørke kalde årstiden. Stek deilige brød med den gode crusten eller bak et lammelår mens du varmer opp hjemmet ditt, helt genialt […]

Hengelås-koden og riktig svar var: 052

Sjekk vår nye produktlinje av peisovner med integrert bakerovn. Dette er et fantastisk produkt som passer like godt på hytta di som hjemme i stua gjennom den mørke kalde årstiden. Stek deilige brød med den gode crusten eller bak et lammelår mens du varmer opp hjemmet ditt, helt genialt synes vi 🙂

Vinneren av en italiensk pizzatilbehør-pakke i dag ble: Tonje Nedland Molnes fra Stavanger. Gratulerer!

For dere andre som ikke var heldige å vinne i dag finner dere våre fantastiske italienske mel, tomater, olivenoljer osv her.

For å komme i gang med pizzabaking hjemme i din egen el-komfyr anbefaler vi dette pizzastålet. Vi har selv testet dette og må si oss imponert over effekten en tykk stålplate har på steketiden, ovnshevingen og crusten på det ferdige resultatet! Kjøp enkelt i nettbutikken med Vipps, kun et par klikk så er pizzastålet på vei hjem til deg. (begrenset lager pr d.d.)

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)

Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *