Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Sommeren starter

Sommeren står for døren og planenen for en sommer med uteliv, hagehygge og hytteliv er  godt i gang. Lageret vårt er fullt opp av ovner og utstyr og aldri har utvalget vårt vært større. Vi venter inn levering av  pizzaovner, i rustfritt står ,fra  Forno Allegro , direkte fra Sicilia/ Italia denne uken .Ovnene er […]

Sommeren står for døren og planenen for en sommer med uteliv, hagehygge og hytteliv er  godt i gang.
Lageret vårt er fullt opp av ovner og utstyr og aldri har utvalget vårt vært større.
Vi venter inn levering av  pizzaovner, i rustfritt står ,fra  Forno Allegro , direkte fra Sicilia/ Italia denne uken .Ovnene er nå og finne i vår nettbutikk og vi har allerede reservert flere ovner så ikke vent om du vil være den første i ditt nabolag med en råstilig italiensk pizzaovn som når 400 gr. på 20 min og steker ekte italiensk pizza på 60 sek.!!
Vi har ellers en konkurranse gående på facebook akkurat nå der en heldig vinner kan hente en flott bakerovn event pizzaovn fra vårt lager!Vinneren trekkes 22.Juni.
Vi har fremdeles noen ferdige ovner igjen av typen Roma 100 for salg , i tillegg til 1 stk. Napoli 90.Ellers har vi en ny type pakketilbud , Trysil XL, der du får med an hel mengde med utstyr og tilbehør til en rabattert pris kr 17900.

Sjekk opp vårt pakketilbud vi har gående akkurat nå der du får med en pakke som består av Trysil stor inkl. en mengde tilbehør til en fordelaktig pris, begrenset varighet og antall,:  https://bakerovner.no/butikk/pakketilbud/pakketilbud-trysil-stor/

Vi har óg ferdigbygde ovner som Roma 100 til 19.900 kr.
NB!  NÅ 20% RABATT  SÅ LENGE LAGERET REKKER!
https://bakerovner.no/butikk/alle-produkter/ferdigbygget-bakerovn/roma/


NYHET! Geilo , vedfyrt pizzaovn med en rekke bruksområder, den brukes til pizza, brødbakst, grilling, røkeovn, ellers er den bla fin som terrassevarmer under kjølige sommerkvelder på terrassen.selges nå til kr 8990 , kun 4 skruer for å montere sammen ovnen, i tilegg har den praktiske hjul i understellet som gjør at en kan flytte den lett rundt på utegulvet.

Vi har ellers byggesett helt fra kr 6900,- Trysil Medium

Frakt 2017: Pakking/handtering av ovner faktureres med et tillegg på kr 275 kr inkl. mva. Mindre pakker går med Posten og koster fra 220 kr inkl. mva (Norgespakken) 

Ellers kan dere følge oss på vår facebookside, der blir både konkurranser, bilder, tilbakemeldinger fra kunder mm. lagt ut jevnlig.