Vi har arrangert en uhøytidelig quiz på vår facebookside de siste ukene med mye engasjerte deltakere som skulle komme frem til riktig svar på “høna og egget ” ligningen. Riktig svar : 20 ( høna) + ( 3 egg x 4 stk. bananer = 12 ) = 32 32×30 = 960 kr i gavekort. Vinneren […]
Vi har arrangert en uhøytidelig quiz på vår facebookside de siste ukene med mye engasjerte deltakere som skulle komme frem til riktig svar på “høna og egget ” ligningen.
Riktig svar : 20 ( høna) + ( 3 egg x 4 stk. bananer = 12 ) = 32
32×30 = 960 kr i gavekort.
Vinneren denne gangen ble: Bjørn Moen fra Skien , Gratulerer !
Sjekk ellers innom våre produkter på salg HER.
Verdens beste ovnsbakte poteter
Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Ostescones med cherrytomater og basilikum
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Nutella Calzone
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]