Nytt parti ovner på vei inn fra Italia! 9.august.

Vi venter inn et parti med ovner fra italienske Forno Allegro ila uke 33.Vi får da inn modellen Pizzaiolo, Nonno Lillo Wood, Nonno Peppe, i tilegg får vi inn en ny modell: Della Nonna xxl, dette er en stor ovn med kapasitet for 6 pizza samtidig, beregnet for retauranter og komersielt bruk.I tilegg får vi […]

Vi venter inn et parti med ovner fra italienske Forno Allegro ila uke 33.Vi får da inn modellen Pizzaiolo, Nonno Lillo Wood, Nonno Peppe, i tilegg får vi inn en ny modell: Della Nonna xxl, dette er en stor ovn med kapasitet for 6 pizza samtidig, beregnet for retauranter og komersielt bruk.I tilegg får vi inn en ovn beregnet for innendørs montering der en fyrer i rommet under selve bakerommet.Bilder og mer info kommer etter hvert.
Ellers har vi en ny stor steinovn i byggesett som vi kommer til å bygge opp en demoversjon på utenfor våre lokaler.Dette er ovner med mål 75cm. bredde og 90-115 cm lengdeog dør i støpejern.Vi har tro på at denne ovnen kommer til å slå an i de norske markedet.

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Søtpotetfries fra bakerovnen

Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]

Vin til pizza – Pizzameny som imponerer

Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)

Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]