Ny konkurranse, trekning 3. mars 2018. Vinn en bakerovn!

I dag 16. februar sparket vi igang årets første konkurranse der vinneren kan velge mellom flotte premier som, Hemsedal 4, Trysil stor, Nonno Peppe eller gavekort verdi 10.000 kr! Konkurransen foregår på vår Facebook-side “Bakerovner” og for å delta er det bare å like siden vår der og legge inn en kommentar på hvilken av premiene du kunne ønske deg, […]

I dag 16. februar sparket vi igang årets første konkurranse der vinneren kan velge mellom flotte premier som, Hemsedal 4, Trysil stor, Nonno Peppe eller gavekort verdi 10.000 kr! Konkurransen foregår på vår Facebook-side “Bakerovner” og for å delta er det bare å like siden vår der og legge inn en kommentar på hvilken av premiene du kunne ønske deg, easy-peasy ? Trekning er 3. mars.

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.