Hvor mange tomatbokser hadde vi i stabelen? riktig antall bokser var 69 bokser a 400 gr. med deilige San Marzano tomater fra Napoli, ( perfekt til pizzasausen) Vi har trukket ut en av dere med riktig svar og den heldige var Jørgen Frantzen fra Askøy, Gratulerer 🙂 Vi sender en Italiensk startpakke som var premien […]
Hvor mange tomatbokser hadde vi i stabelen?
riktig antall bokser var 69 bokser a 400 gr. med deilige San Marzano tomater fra Napoli, ( perfekt til pizzasausen)
Vi har trukket ut en av dere med riktig svar og den heldige var Jørgen Frantzen fra Askøy, Gratulerer 🙂
Vi sender en Italiensk startpakke som var premien denne gang.
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Ostescones med cherrytomater og basilikum
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]
Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)
Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Søtpotetfries fra bakerovnen
Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Nutella Calzone
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]