Vinneren av “knekk koden konkurransen” er nå trukket fredag 18.oktober !

Hengelås-koden og riktig svar var: 052 Sjekk vår nye produktlinje av peisovner med integrert bakerovn. Dette er et fantastisk produkt som passer like godt på hytta di som hjemme i stua gjennom den mørke kalde årstiden. Stek deilige brød med den gode crusten eller bak et lammelår mens du varmer opp hjemmet ditt, helt genialt […]

Hengelås-koden og riktig svar var: 052

Sjekk vår nye produktlinje av peisovner med integrert bakerovn. Dette er et fantastisk produkt som passer like godt på hytta di som hjemme i stua gjennom den mørke kalde årstiden. Stek deilige brød med den gode crusten eller bak et lammelår mens du varmer opp hjemmet ditt, helt genialt synes vi 🙂

Vinneren av en italiensk pizzatilbehør-pakke i dag ble: Tonje Nedland Molnes fra Stavanger. Gratulerer!

For dere andre som ikke var heldige å vinne i dag finner dere våre fantastiske italienske mel, tomater, olivenoljer osv her.

For å komme i gang med pizzabaking hjemme i din egen el-komfyr anbefaler vi dette pizzastålet. Vi har selv testet dette og må si oss imponert over effekten en tykk stålplate har på steketiden, ovnshevingen og crusten på det ferdige resultatet! Kjøp enkelt i nettbutikken med Vipps, kun et par klikk så er pizzastålet på vei hjem til deg. (begrenset lager pr d.d.)

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Vin til pizza – Pizzameny som imponerer

Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt!

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Nydelig hjemmelaget flatbrød av nykvernet mel

Flatbrød er en klassiker som kan toppes med alt mulig, men det fungerer også utmerket [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *