Harriet Romsø Karlsen var den heldige vinneren av 5 kg Dallagiovanna Uniqua , Tritordeum mel som kommer i posten til henne ! Gratulerer! For dere andre, les mer om melet og bestill her så lenge lageret rekker..
Harriet Romsø Karlsen var den heldige vinneren av 5 kg Dallagiovanna Uniqua , Tritordeum mel som kommer i posten til henne !
Gratulerer!
For dere andre, les mer om melet og bestill her så lenge lageret rekker..
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Nutella Calzone
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Vin til pizza – Pizzameny som imponerer
Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]