Vinneren av gluten fritt mel fra Dallagiovanna ble Anette Tjugum , Gratulerer, vi sender 2 kilo med Dallagiovanna sitt glutenfrie mel som passer både til brød og pizza i posten til deg. Dere andre kan nå kjøpe Dallagiovanna-melet her til spesialpris ut dagen! Legg inn RABATTKODE: Glutenfri20 og få 20% rabatt på alerede nedsatt kampanjetilbud.Maks […]
Vinneren av gluten fritt mel fra Dallagiovanna ble Anette Tjugum , Gratulerer, vi sender 2 kilo med Dallagiovanna sitt glutenfrie mel som passer både til brød og pizza i posten til deg.
Dere andre kan nå kjøpe Dallagiovanna-melet her til spesialpris ut dagen! Legg inn RABATTKODE: Glutenfri20 og få 20% rabatt på alerede nedsatt kampanjetilbud.Maks 10 kilo pr kunde! Tilbudet gjelder tom i morgen mandag 29.juni eller så lenge lageret rekker.
Ha en strålende søndag alle sammen og takk for deltakelsen.
Brød med valnøtter og dadler
Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Nutella Calzone
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]
Ostescones med cherrytomater og basilikum
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]