Heisann dere, takk for STORT engasjement fra alle dere som deltok med hyggelige kommentarer (nærmere 2.000 kommentarer) og fine ord. Det er inspirerende å drive med noe som gir så stor respons og dette forteller igjen om interessen for bakerovner og matlaging hjemme som har tatt av de siste par årene 🙂 Vi har nå […]
Heisann dere, takk for STORT engasjement fra alle dere som deltok med hyggelige kommentarer (nærmere 2.000 kommentarer) og fine ord. Det er inspirerende å drive med noe som gir så stor respons og dette forteller igjen om interessen for bakerovner og matlaging hjemme som har tatt av de siste par årene 🙂
Vi har nå trukket en utrolig heldig vinner som får tilsendt en Trysil Stor vedfyrt bakerovn i byggesett. Den heldige denne gangen ble Mona Gunneng som vi gratulerer! Du vil få tilsendt ovnen en av de nærmeste dagene! Vi tar kontakt for å avtale leveransen.
Dere andre som ikke var fullt så heldige denne gangen kan benytte dere av rabattkoden ”trysiltusen“ og få 1.000 kr i avslag om dere legger inn en bestilling på en Trysil Stor/Medium bakerovn. Tilbudet gjelder fra i kveld og ut september eller så lenge lageret rekker. Vi har 11 ovner på lager pr. d.d. For å komme direkte til Trysil bakerovner klikk her.
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Vin til pizza – Pizzameny som imponerer
Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)
Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Ciabatta
Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]