Vinneren av en Trysil Stor vedfyrt bakerovn til 9490 kr ble …

Heisann dere, takk for STORT engasjement fra alle dere som deltok med hyggelige kommentarer (nærmere 2.000 kommentarer) og fine ord. Det er inspirerende å drive med noe som gir så stor respons og dette forteller igjen om interessen for bakerovner og matlaging hjemme som har tatt av de siste par årene 🙂 Vi har nå […]

Heisann dere, takk for STORT engasjement fra alle dere som deltok med hyggelige kommentarer (nærmere 2.000 kommentarer) og fine ord. Det er inspirerende å drive med noe som gir så stor respons og dette forteller igjen om interessen for bakerovner og matlaging hjemme som har tatt av de siste par årene 🙂

Vi har nå trukket en utrolig heldig vinner som får tilsendt en Trysil Stor vedfyrt bakerovn i byggesett. Den heldige denne gangen ble Mona Gunneng som vi gratulerer! Du vil få tilsendt ovnen en av de nærmeste dagene! Vi tar kontakt for å avtale leveransen.

Dere andre som ikke var fullt så heldige denne gangen kan benytte dere av rabattkoden ”trysiltusen“ og få 1.000 kr i avslag om dere legger inn en bestilling på en Trysil Stor/Medium bakerovn. Tilbudet gjelder fra i kveld og ut september eller så lenge lageret rekker. Vi har 11 ovner på lager pr. d.d. For å komme direkte til Trysil bakerovner klikk her.

Ønsker du å melde deg inn i vår kundeklubb med lojalitetsbonuser der du får informasjon om nye produkter, spesielle tilbud for medlemmene, nyhetsbrev, kursinvitasjoner og mye annet gøy følg linken her: https://bakerovner.no/min-konto/
 
Hva er en bedre ide om høsten enn å bygge seg sin egen vedfyrte bakerovn som kan nytes med bakverk, pizza og ikke minst juleribba og nyttårskalkunen når den tid kommer ..?
 
Ønsker dere en fantastisk god mandagskveld videre 🙂
Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Vin til pizza – Pizzameny som imponerer

Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)

Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *