Heisann dere, takk for STORT engasjement fra alle dere som deltok med hyggelige kommentarer (nærmere 2.000 kommentarer) og fine ord. Det er inspirerende å drive med noe som gir så stor respons og dette forteller igjen om interessen for bakerovner og matlaging hjemme som har tatt av de siste par årene 🙂 Vi har nå […]
Heisann dere, takk for STORT engasjement fra alle dere som deltok med hyggelige kommentarer (nærmere 2.000 kommentarer) og fine ord. Det er inspirerende å drive med noe som gir så stor respons og dette forteller igjen om interessen for bakerovner og matlaging hjemme som har tatt av de siste par årene 🙂
Vi har nå trukket en utrolig heldig vinner som får tilsendt en Trysil Stor vedfyrt bakerovn i byggesett. Den heldige denne gangen ble Mona Gunneng som vi gratulerer! Du vil få tilsendt ovnen en av de nærmeste dagene! Vi tar kontakt for å avtale leveransen.
Dere andre som ikke var fullt så heldige denne gangen kan benytte dere av rabattkoden ”trysiltusen“ og få 1.000 kr i avslag om dere legger inn en bestilling på en Trysil Stor/Medium bakerovn. Tilbudet gjelder fra i kveld og ut september eller så lenge lageret rekker. Vi har 11 ovner på lager pr. d.d. For å komme direkte til Trysil bakerovner klikk her.
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Søtpotetfries fra bakerovnen
Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]