Vinneren av en Trysil Stor vedfyrt bakerovn til 9490 kr ble …

Heisann dere, takk for STORT engasjement fra alle dere som deltok med hyggelige kommentarer (nærmere 2.000 kommentarer) og fine ord. Det er inspirerende å drive med noe som gir så stor respons og dette forteller igjen om interessen for bakerovner og matlaging hjemme som har tatt av de siste par årene 🙂 Vi har nå […]

Heisann dere, takk for STORT engasjement fra alle dere som deltok med hyggelige kommentarer (nærmere 2.000 kommentarer) og fine ord. Det er inspirerende å drive med noe som gir så stor respons og dette forteller igjen om interessen for bakerovner og matlaging hjemme som har tatt av de siste par årene 🙂

Vi har nå trukket en utrolig heldig vinner som får tilsendt en Trysil Stor vedfyrt bakerovn i byggesett. Den heldige denne gangen ble Mona Gunneng som vi gratulerer! Du vil få tilsendt ovnen en av de nærmeste dagene! Vi tar kontakt for å avtale leveransen.

Dere andre som ikke var fullt så heldige denne gangen kan benytte dere av rabattkoden ”trysiltusen“ og få 1.000 kr i avslag om dere legger inn en bestilling på en Trysil Stor/Medium bakerovn. Tilbudet gjelder fra i kveld og ut september eller så lenge lageret rekker. Vi har 11 ovner på lager pr. d.d. For å komme direkte til Trysil bakerovner klikk her.

Ønsker du å melde deg inn i vår kundeklubb med lojalitetsbonuser der du får informasjon om nye produkter, spesielle tilbud for medlemmene, nyhetsbrev, kursinvitasjoner og mye annet gøy følg linken her: https://bakerovner.no/min-konto/
 
Hva er en bedre ide om høsten enn å bygge seg sin egen vedfyrte bakerovn som kan nytes med bakverk, pizza og ikke minst juleribba og nyttårskalkunen når den tid kommer ..?
 
Ønsker dere en fantastisk god mandagskveld videre 🙂
Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Søtpotetfries fra bakerovnen

Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.