Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

April konkurransen : Vinneren av en Trysil Medium bakerovn ble ….

Vi har nå trukket ut en heldig vinner av en Trysil Medium vedfyrt bakerovn i byggesett.Vinneren ble trukket 1.April , men publiseres nå pga tekniske utfordringer og stor pågang fra kunder de siste dagene..( mangen som vil kose seg hjemme med pizzaovner denne påsken;-) Den heldige vinneren denne gangen ble Oddlaug Holthe Olsen fra Steinkjær! […]

Vi har nå trukket ut en heldig vinner av en Trysil Medium vedfyrt bakerovn i byggesett.Vinneren ble trukket 1.April , men publiseres nå pga tekniske utfordringer og stor pågang fra kunder de siste dagene..( mangen som vil kose seg hjemme med pizzaovner denne påsken;-)

Den heldige vinneren denne gangen ble Oddlaug Holthe Olsen fra Steinkjær! Gratulerer så mye med den flotte premien som blir sendt til din adresse!

 

For dere som ikke var den heldige denne gangen , kan dere kjøpe dette gunstige pakketilbudet her som inkuderer en mengde ting for bygging og bruk av ovnen 🙂 Hva med å bruke påsken på å bygge opp en drømmeovn i hagen som du kan ha glede av i åresvis med venner og familie?

God hjemme-påske ønskes til alle våre trofaste følgere og kunder 🙂

 

One thought on “April konkurransen : Vinneren av en Trysil Medium bakerovn ble ….

  1. Oddlaug Holthe Olsen says:

    Skulle jeg ha skrevet til dere da dere publiserte at jeg hadde vunnet? Jeg ble utrolig glad da jeg vant og skrev kommentar under innlegget. Lurer på når jeg kan forvente at den kommer hit. Mvh Oddlaug Holthe Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.