Vi har nå trukket en heldig vinner av 5 nykokte, nydelige krabber. Den heldige denne helgen som ble trukket ut ble Camilla Nordli Larsen Gratulerer Camilla ! Krabbene kan hentes på Krabbebåten Snar i dag før kl. 15.00 Alle andre er også selvsagt velkommen innom krabbebåten i Pollen der vi selger nykokt krabbe til 160,-/kilo, […]
Vi har nå trukket en heldig vinner av 5 nykokte, nydelige krabber. Den heldige denne helgen som ble trukket ut ble Camilla Nordli Larsen
Gratulerer Camilla ! Krabbene kan hentes på Krabbebåten Snar i dag før kl. 15.00
Alle andre er også selvsagt velkommen innom krabbebåten i Pollen der vi selger nykokt krabbe til 160,-/kilo, levende hummer til 550,-/kg (byens rimeligste) Velkommen innom for en hyggelig skalldyrhandel 🙂
Ellers er alle velkommen innom vår spennende butikk på Myrene med et stort utvalg italienske pizzaingredienser som mel, tomater, olivenoljer og mye annet godt fra Italia. Sjekk utvalget her.
Ta en titt innom nettbutikken med det samme du er her vel og bli imponert over landets største utvalg innen baker- og pizzaovner 😉
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Ostescones med cherrytomater og basilikum
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]