Vinneren av 5 nykokte krabber ble…

Vi har nå trukket en heldig vinner av 5 nykokte, nydelige krabber. Den heldige denne helgen som ble trukket ut ble Camilla Nordli Larsen Gratulerer Camilla ! Krabbene kan hentes på Krabbebåten Snar i dag før kl. 15.00 Alle andre er også selvsagt velkommen innom krabbebåten i Pollen der vi selger nykokt krabbe til 160,-/kilo, […]

Vi har nå trukket en heldig vinner av 5 nykokte, nydelige krabber. Den heldige denne helgen som ble trukket ut ble Camilla Nordli Larsen

Gratulerer Camilla ! Krabbene kan hentes på Krabbebåten Snar i dag før kl. 15.00

Alle andre er også selvsagt velkommen innom krabbebåten i Pollen der vi selger nykokt krabbe til 160,-/kilo, levende hummer til 550,-/kg (byens rimeligste)  Velkommen innom for en hyggelig skalldyrhandel 🙂

Ellers er alle velkommen innom vår spennende butikk på Myrene med et stort utvalg italienske pizzaingredienser som mel, tomater, olivenoljer og mye annet godt fra Italia. Sjekk utvalget her.

Ta en titt innom nettbutikken med det samme du er her vel og bli imponert over landets største utvalg innen baker- og pizzaovner 😉

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.