Vi har nå trukket en heldig vinner av 2 kilo av havets kardinal og den heldige som kan kose seg med nydelig hummer denne helgen ble Pål Bertelsen! Gratulerer Pål! Hummeren kan hentes på Krabbebåten Snar lørdag mellom kl 10-15. Alle andre er også selvsagt velkommen innom krabbebåten i Pollen i morgen der vi selger […]
Vi har nå trukket en heldig vinner av 2 kilo av havets kardinal og den heldige som kan kose seg med nydelig hummer denne helgen ble Pål Bertelsen! Gratulerer Pål! Hummeren kan hentes på Krabbebåten Snar lørdag mellom kl 10-15.
Alle andre er også selvsagt velkommen innom krabbebåten i Pollen i morgen der vi selger nykokt krabbe til 160,-/kilo, levende hummer til 550,-/kg (byens rimeligste) og kokt kreps til 350,-/kg. Velkommen innom for en hyggelig skalldyrhandel 🙂
Ellers er alle velkommen innom vår spennende butikk på Myrene med et stort utvalg italienske pizzaingredienser som mel, tomater, olivenoljer og mye annet godt fra Italia. Sjekk utvalget her.
Ta en titt innom nettbutikken med det samme du er her vel og bli imponert over landets største utvalg innen baker- og pizzaovner 😉
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]
Ostescones med cherrytomater og basilikum
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Laks bakt i honning og hvitløk
Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]