Vi har nå trukket ut en vinner av 1 kilo myk, deilig Panettone som er en elegant og eksklusiv Italiensk julekake. Den heldige vinneren som ble trukket ut denne gangen er Lene Auglend Fjelde fra Sandnes! Gratulerer panettonen er snart på vei hjem til deg 🙂 For dere andre som kunne tenke dere å teste […]
Vi har nå trukket ut en vinner av 1 kilo myk, deilig Panettone som er en elegant og eksklusiv Italiensk julekake. Den heldige vinneren som ble trukket ut denne gangen er Lene Auglend Fjelde fra Sandnes! Gratulerer panettonen er snart på vei hjem til deg 🙂
For dere andre som kunne tenke dere å teste denne delikatessen eller gi en i gave til noen dere setter spesiellt stor pris på kan dere benytte ravattkoden “Panettone10” ved utsjekk så får dere 10% rabatt frem til 15. November;-) klikk her for å komme direkte til utvalget.
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Laks bakt i honning og hvitløk
Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Søtpotetfries fra bakerovnen
Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]
Verdens beste ovnsbakte poteter
Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]