Vinneren av 1 kilo Panettone ble …

Vi har nå trukket ut en vinner av 1 kilo myk, deilig Panettone som er en elegant og eksklusiv Italiensk julekake. Den heldige vinneren som ble trukket ut denne gangen er Lene Auglend Fjelde fra Sandnes! Gratulerer panettonen er snart på vei hjem til deg 🙂 For dere andre som kunne tenke dere å teste […]

Vi har nå trukket ut en vinner av 1 kilo myk, deilig Panettone som er en elegant og eksklusiv Italiensk julekake. Den heldige vinneren som ble trukket ut denne gangen er Lene Auglend Fjelde fra Sandnes! Gratulerer panettonen er snart på vei hjem til deg 🙂

For dere andre som kunne tenke dere å teste denne delikatessen eller gi en i gave til noen dere setter spesiellt stor pris på kan dere benytte ravattkoden “Panettone10” ved utsjekk så får dere 10% rabatt frem til 15. November;-) klikk her for å komme direkte til utvalget.

 

 

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Søtpotetfries fra bakerovnen

Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.