Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Vinner av Odin bålgrill konkurransen

Det ble kjørt en konkurranse på Facebook der følgerne våre ble invitert til å delta ved å tippe hvor mange koteletter det ble plass til på en  Odin bålgrill (80 cm) og på en flott, men vindfull sommerdag så fikk vi plassert 36 stk koteletter på grillringen til Odin bålgrill. Det var mange gode forslag […]

Det ble kjørt en konkurranse på Facebook der følgerne våre ble invitert til å delta ved å tippe hvor mange koteletter det ble plass til på en  Odin bålgrill (80 cm) og på en flott, men vindfull sommerdag så fikk vi plassert 36 stk koteletter på grillringen til Odin bålgrill.

Det var mange gode forslag til riktig svar, alt fra 7 stk til 120 stk, men det var altså 36 stk som var riktig og da kan vi gratulerer Eva Nilsen fra Mandal som ble trukket ut blandt de av dere som tippet riktig. Eva får en helt ny Odin bålgrill 80 cm verdi 3.490kr.

Til alle dere andre som ikke var så heldige å vinne gir vi dere gratis frakt på denne flotte og nyskapende grillen t.o.m 27.06 , dere huker av for “”hente i arendal” ved utsjekk på nettbutikken og legger igjen en notat hvor dere ønsker grillen sendt:)