Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Vinner av konkurranse 31. des 2017

Vi gratulerer Harriet Romsø Karlsen som vinneren av konkurransen og takker henne for et flott dikt. Håper hun får god nytte av gavekortet for å skaffe seg bakerovn i hagen med egen produksjon av tyttebærbrød, saftig med skorpe så gyllen og sprø. Riktig totalsum på julegavene var 2127 kr. Det er fortsatt mulig å benytte seg […]

Vi gratulerer Harriet Romsø Karlsen som vinneren av konkurransen og takker henne for et flott dikt. Håper hun får god nytte av gavekortet for å skaffe seg bakerovn i hagen med egen produksjon av tyttebærbrød, saftig med skorpe så gyllen og sprø.

Riktig totalsum på julegavene var 2127 kr.

Det er fortsatt mulig å benytte seg av romjulssalget og de gode tilbudene før lageret blir tomt. Om du vil ha en ordentlig god bakerovn av sten så har vi laget en god oppstartspakke for deg. Her får du byggesettet, isolasjon og pipesett til en redusert pris, ta en titt på Trysil Juletilbud!

Hva med en italiensk pizzaovn i rustfritt stål til godt redusert pris og inkludert ekstra tilbehør? Da kan du sjekke ut Nonno Peppe og Pizzaiolo. Eller hvis du ikke har mulighet til å ha en ovn, men har gassgrill fra før, hva med denne lekre Bakerstone Box som legges inn i grillen?

Vi takker for alle bidrag og alle ønskninger om god jul og godt nyttår og sender det så varmt vi kan tilbake til alle våre følgere og deltakere! Siden julen har passert og romjul er på hell, så sier vi bare GODT NYTT ÅR!