Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Vinner av gavesett-konkurranse

Vi har holdt en kort konkurranse på vår Facebook-side der man kan vinne et flott gavesett som inkluderer en god bok med masse oppskrifter “Steike godt!”,  en italiensk olivenolje med chilismak, et flott skjærebrett av oliventre og ikke minst et tekstilsett fra Else Rønnevig “Sprossa”. Les mer om “Sprossa” her. Vi trekker Mona Janne Myklebust som […]

Vi har holdt en kort konkurranse på vår Facebook-side der man kan vinne et flott gavesett som inkluderer en god bok med masse oppskrifter “Steike godt!”,  en italiensk olivenolje med chilismak, et flott skjærebrett av oliventre og ikke minst et tekstilsett fra Else Rønnevig “Sprossa”. Les mer om “Sprossa” her.

Vi trekker Mona Janne Myklebust som vinner av konkurransen og vi ønsker å komme i kontakt med deg vedrørende overrekkelse av premien.

Om du ikke var så heldig og vant denne gangen, men har lyst til å gi en julegave til noen som fremmer god og tradisjonell norsk matlaging så er dette gavesettet en vinner! Det kan også tilpasses da vi har også samme tekstilsett i svart farge og vi har også flere andre spennende smaksatte olivenoljer, for eksempel med basilikum.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!