Vi har i sammarbeid med Francesco hos Vesuvio Cafe og Pizzeria på St. Hans Haugen i Oslo arrangert en konkurranse de siste ukene. 1. Premie Ooni Koda inkl. Ooni Vekt og Ooni Pizzaspade. En helt rå gassfyrt pizzaovn. https://bakerovner.no/produkt/ooni-koda/ 2. Premie er et pizzastål fra Bakerovner 3. Premie er en Napolitansk pizzapakke (se link) https://bakerovner.no/produkt/napolitansk-pizzapakke/ 4. […]
Vi har i sammarbeid med Francesco hos Vesuvio Cafe og Pizzeria på St. Hans Haugen i Oslo arrangert en konkurranse de siste ukene.
1. Premie Ooni Koda inkl. Ooni Vekt og Ooni Pizzaspade. En helt rå gassfyrt pizzaovn. https://bakerovner.no/produkt/ooni-koda/
2. Premie er et pizzastål fra Bakerovner
3. Premie er en Napolitansk pizzapakke (se link) https://bakerovner.no/produkt/napolitansk-pizzapakke/
4. og 5. Premie er 500 kr i rabatt på et av pizzakursa hos Vesuvio café & pizzeria. Nye datoer for kurs blir lansert snart på Facebook siden til Vesuvio Cafe 🍕👌😊
Vi kommer til å ta personlig kontakt med alle vinnere:-)
Til alle dere som ikke vann denne gangen , kom innom Francesco på St. Hans haugen og prøv Oslos beste napolitanske pizza! De er verd turen selv om du bor nord for Karasjok !!
NB! Kun Take Away for tiden.
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Nutella Calzone
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]