Vesuvio Cafe og Pizzeria Konkurranse , resultat!

Vi har i sammarbeid med Francesco hos Vesuvio Cafe og Pizzeria på St. Hans Haugen i Oslo arrangert en konkurranse de siste ukene. 1. Premie Ooni Koda inkl. Ooni Vekt og Ooni Pizzaspade. En helt rå gassfyrt pizzaovn. https://bakerovner.no/produkt/ooni-koda/ 2. Premie er et pizzastål fra Bakerovner 3. Premie er en Napolitansk pizzapakke (se link) https://bakerovner.no/produkt/napolitansk-pizzapakke/ 4. […]

Vi har i sammarbeid med Francesco hos Vesuvio Cafe og Pizzeria på St. Hans Haugen i Oslo arrangert en konkurranse de siste ukene.

1. Premie Ooni Koda inkl. Ooni Vekt og Ooni Pizzaspade. En helt rå gassfyrt pizzaovn. https://bakerovner.no/produkt/ooni-koda/

2. Premie er et pizzastål fra Bakerovner

3. Premie er en Napolitansk pizzapakke (se link) https://bakerovner.no/produkt/napolitansk-pizzapakke/

4. og 5. Premie er 500 kr i rabatt på et av pizzakursa hos Vesuvio café & pizzeria. Nye datoer for kurs blir lansert snart på Facebook siden til Vesuvio Cafe 🍕👌😊

 

Vi kommer til å ta personlig kontakt med alle vinnere:-)

Til alle dere som ikke vann denne gangen , kom innom Francesco på St. Hans haugen og prøv Oslos beste napolitanske pizza! De er verd turen selv om du bor nord for Karasjok !!

NB! Kun Take Away for tiden.

 

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.