Resultatet ” Høna og egget ” konkurranse facebook 8.august 2019.

Vi har arrangert en uhøytidelig quiz på vår facebookside de siste ukene med mye engasjerte deltakere som skulle komme frem til riktig svar på “høna og egget ” ligningen. Riktig svar : 20 ( høna) + ( 3 egg x 4 stk. bananer  = 12  ) = 32  32×30 = 960 kr i gavekort. Vinneren […]

Vi har arrangert en uhøytidelig quiz på vår facebookside de siste ukene med mye engasjerte deltakere som skulle komme frem til riktig svar på “høna og egget ” ligningen.

Riktig svar : 20 ( høna) + ( 3 egg x 4 stk. bananer  = 12  ) = 32 

32×30 = 960 kr i gavekort.

Vinneren denne gangen ble: Bjørn Moen fra Skien , Gratulerer ! 

Sjekk ellers innom våre produkter på salg HER.

 

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)

Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *