Resultat av vår-konkurransen på facebook

Vi har 8. juni trukket en vinner av konkurransen! Denne personen vinner et gavekort på kr 75 x riktig svar (43), altså kr 3225,- Vi gratulerer Kåre Sigurd Undheim som vinneren av konkurransen. Gratulerer! Riktig svar er: 10+10+10 = 30 5+5+10 = 20 4+4+5 = 13 5+ ( 5+2+2+5+5 = 19 x2 )=38 – 5+38 […]

Vi har 8. juni trukket en vinner av konkurransen! Denne personen vinner et gavekort på kr 75 x riktig svar (43), altså kr 3225,- Vi gratulerer Kåre Sigurd Undheim som vinneren av konkurransen. Gratulerer!

Riktig svar er:

10+10+10 = 30

5+5+10 = 20

4+4+5 = 13

5+ ( 5+2+2+5+5 = 19 x2 )=38 – 5+38 = 43

Legg merke til skoene og slips mannen på siste linjen holder i hendene.

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *