Vi har 8. juni trukket en vinner av konkurransen! Denne personen vinner et gavekort på kr 75 x riktig svar (43), altså kr 3225,- Vi gratulerer Kåre Sigurd Undheim som vinneren av konkurransen. Gratulerer! Riktig svar er: 10+10+10 = 30 5+5+10 = 20 4+4+5 = 13 5+ ( 5+2+2+5+5 = 19 x2 )=38 – 5+38 […]
Vi har 8. juni trukket en vinner av konkurransen! Denne personen vinner et gavekort på kr 75 x riktig svar (43), altså kr 3225,- Vi gratulerer Kåre Sigurd Undheim som vinneren av konkurransen. Gratulerer!
Riktig svar er:
10+10+10 = 30
5+5+10 = 20
4+4+5 = 13
5+ ( 5+2+2+5+5 = 19 x2 )=38 – 5+38 = 43
Legg merke til skoene og slips mannen på siste linjen holder i hendene.
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Nutella Calzone
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]
Ciabatta
Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]