Vi har 8. juni trukket en vinner av konkurransen! Denne personen vinner et gavekort på kr 75 x riktig svar (43), altså kr 3225,- Vi gratulerer Kåre Sigurd Undheim som vinneren av konkurransen. Gratulerer! Riktig svar er: 10+10+10 = 30 5+5+10 = 20 4+4+5 = 13 5+ ( 5+2+2+5+5 = 19 x2 )=38 – 5+38 […]
Vi har 8. juni trukket en vinner av konkurransen! Denne personen vinner et gavekort på kr 75 x riktig svar (43), altså kr 3225,- Vi gratulerer Kåre Sigurd Undheim som vinneren av konkurransen. Gratulerer!
Riktig svar er:
10+10+10 = 30
5+5+10 = 20
4+4+5 = 13
5+ ( 5+2+2+5+5 = 19 x2 )=38 – 5+38 = 43
Legg merke til skoene og slips mannen på siste linjen holder i hendene.
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Verdens beste ovnsbakte poteter
Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Brød med valnøtter og dadler
Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]
Laks bakt i honning og hvitløk
Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]