Resultat av vår-konkurransen på facebook

Vi har 8. juni trukket en vinner av konkurransen! Denne personen vinner et gavekort på kr 75 x riktig svar (43), altså kr 3225,- Vi gratulerer Kåre Sigurd Undheim som vinneren av konkurransen. Gratulerer! Riktig svar er: 10+10+10 = 30 5+5+10 = 20 4+4+5 = 13 5+ ( 5+2+2+5+5 = 19 x2 )=38 – 5+38 […]

Vi har 8. juni trukket en vinner av konkurransen! Denne personen vinner et gavekort på kr 75 x riktig svar (43), altså kr 3225,- Vi gratulerer Kåre Sigurd Undheim som vinneren av konkurransen. Gratulerer!

Riktig svar er:

10+10+10 = 30

5+5+10 = 20

4+4+5 = 13

5+ ( 5+2+2+5+5 = 19 x2 )=38 – 5+38 = 43

Legg merke til skoene og slips mannen på siste linjen holder i hendene.

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.