Påskenøtta 2020, Vinneren ble…

Vi fikk et utrolig engasjement på årets påskenøtt der dere skulle komme med forslag på hvem som “gjemte seg” i vår delikate tapastellerken;-)  Svaret var selvsagt som de aller fleste kunne se, selveste Donald Trump den sagomsuste Amerikanske presidenten ! Vi har trukket ut Mia Prendsen Preus fra Nøtterøy, Gratulerer Mia , et Napolitansk Startsett […]

Vi fikk et utrolig engasjement på årets påskenøtt der dere skulle komme med forslag på hvem som “gjemte seg” i vår delikate tapastellerken;-)  Svaret var selvsagt som de aller fleste kunne se, selveste Donald Trump den sagomsuste Amerikanske presidenten !

Vi har trukket ut Mia Prendsen Preus fra Nøtterøy, Gratulerer Mia , et Napolitansk Startsett er på vei til deg snart!

Dette settet ,som kan kjøpes HER , inneholder både pizzastål, som muliggjør steking av napolitansk deilig pizza hjemme i din egen kjøkkenkomfyr på ca 3-4 minutt!

I tiegg følger også 2 spesial melblandinger for pizza ( a 900 gr.)  , en kilo spolverina til utbaking av pizza , 2 bokser San Marzano tomater ( fra Napoli) og en hevekasse med plass til 6 deigballer. Selvsagt følger også med en detaljert oppskrift som sørger for at du lykkes 😉 Link til settet med mer info her. 

Ønsker du deg en større , vedfyrt pizzaovn som kan benyttes til både pizza, kjøtt, pitabrød, småbakst osv,  så får vi snart inn et mindre parti med den populære Nonno Peppe pizzaovnen produsert på Sicilia. Mer info om denne ovnen finner du her.

Vi har begrenset tilgang på ovner denne sesongen pga nedstengning hos produsenter i Italia og kommer derfor dessverre til å gå tomme for ovner tidlig i sesongen.

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt!

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Søtpotetfries fra bakerovnen

Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.