Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Påskenøtta 2020, Vinneren ble…

Vi fikk et utrolig engasjement på årets påskenøtt der dere skulle komme med forslag på hvem som “gjemte seg” i vår delikate tapastellerken;-)  Svaret var selvsagt som de aller fleste kunne se, selveste Donald Trump den sagomsuste Amerikanske presidenten ! Vi har trukket ut Mia Prendsen Preus fra Nøtterøy, Gratulerer Mia , et Napolitansk Startsett […]

Vi fikk et utrolig engasjement på årets påskenøtt der dere skulle komme med forslag på hvem som “gjemte seg” i vår delikate tapastellerken;-)  Svaret var selvsagt som de aller fleste kunne se, selveste Donald Trump den sagomsuste Amerikanske presidenten !

Vi har trukket ut Mia Prendsen Preus fra Nøtterøy, Gratulerer Mia , et Napolitansk Startsett er på vei til deg snart!

Dette settet ,som kan kjøpes HER , inneholder både pizzastål, som muliggjør steking av napolitansk deilig pizza hjemme i din egen kjøkkenkomfyr på ca 3-4 minutt!

I tiegg følger også 2 spesial melblandinger for pizza ( a 900 gr.)  , en kilo spolverina til utbaking av pizza , 2 bokser San Marzano tomater ( fra Napoli) og en hevekasse med plass til 6 deigballer. Selvsagt følger også med en detaljert oppskrift som sørger for at du lykkes 😉 Link til settet med mer info her. 

Ønsker du deg en større , vedfyrt pizzaovn som kan benyttes til både pizza, kjøtt, pitabrød, småbakst osv,  så får vi snart inn et mindre parti med den populære Nonno Peppe pizzaovnen produsert på Sicilia. Mer info om denne ovnen finner du her.

Vi har begrenset tilgang på ovner denne sesongen pga nedstengning hos produsenter i Italia og kommer derfor dessverre til å gå tomme for ovner tidlig i sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.