Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Påske-konkurranse 2018 ,vinneren er trukket!

Facebook konkurransen Vi har gjennom de siste 2 ukene arrangert en facebook konkurranse der dere skulle tippe riktig antal Capitu tipo 00 melposer vi hadde fått plass til i en Nonno Lillo pizzaovn.De var kun et 30 tals deltakere denne gangen som hadde tippet riktig antall, som var 10 stk. melposer , derfor var oddsen […]

Facebook konkurransen

Vi har gjennom de siste 2 ukene arrangert en facebook konkurranse der dere skulle tippe riktig antal Capitu tipo 00 melposer vi hadde fått plass til i en Nonno Lillo pizzaovn.De var kun et 30 tals deltakere denne gangen som hadde tippet riktig antall, som var 10 stk. melposer , derfor var oddsen for å vinne stor !

Vinneren av konkurransen denne gangen ble følgende: Janne Veel fra Søgne! Gratulerer med en fantastisk flott premie der du kan velge mellom en Trysil Medium bakerovn i byggesett eller en Nonno Lillo vedfyrt pizzaovn begge ovnene selges nå på salg til kr 6900 kr , tilbudet varer t.o.m søndag denne uken!

Nå er vi dessuten i høysesongen med stor etterspørsel og ønsker du deg en av våre ovner i løpet av våren bør du slå til snarest da produksjonen går for fullt og flaskehalser i produksjonen kan forårsake leveringsutfordringer for oss.