Bli med på vår Facebook-konkurranse, trekning 23. september

Vi dro igang en konkuuranse på vår facebookside “bakerovner” i dag 30.august, der du ved å like/ følge siden vår og legge inn en komentar , blir med i trekningen av en vedfyrt baker/pizzaovn , du kan velge mellom 4 typer ovner etter din egen smak og ønske.Vi håper med denne konkurransen å passere 20 […]

Vi dro igang en konkuuranse på vår facebookside “bakerovner” i dag 30.august, der du ved å like/ følge siden vår og legge inn en komentar , blir med i trekningen av en vedfyrt baker/pizzaovn , du kan velge mellom 4 typer ovner etter din egen smak og ønske.Vi håper med denne konkurransen å passere 20 000 følgere.

Ellers Skal vi delta på Brokelandsheia dagene nå til helgen 1-3 september der vi har stand med utstilling av ob´vner og utstyr, og gode tilbud. Vi har akkurat skaffet oss en Italiensk mopedbil Piaggio ape der vi nå driver å monterer på en Pizzaiolo pizzaovn fra Forno Allegro , Edil Planet i Sicilia.Dette blir en tøff liten doning som garantert får folk til å heve øyenbrynene:)

Vi får ellers inn et stort parti med ovner og utstyr ca 10 september , og ellers har vi begynt å montere opp en test-ovn av den ny designede modellen “Hemsedal 5 ” som er et byggesett med stor størrelse og stor flott støpejernsdør etter norsk modell.Ovnen blir lagt ut for salg i nettbutikken etter en testperiode.

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt!

Nydelig hjemmelaget flatbrød av nykvernet mel

Flatbrød er en klassiker som kan toppes med alt mulig, men det fungerer også utmerket [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Vin til pizza – Pizzameny som imponerer

Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]