Siste nytt! I dag 16. februar sparket vi igang årets første konkurranse der vinneren kan velge mellom flotte premier som , Hemsedal 4, Trysil stor, Nonno Peppe eller gavekort verdi 10.000 kr! Konkurransen foregår på vår Facebook side “Bakerovner” og for å delta er de bare å like siden vår der og legge inn en kommentar på hvilken av premiene du kunne ønske deg, easy-peasy ? Trekning er […]
Siste nytt! I dag 16. februar sparket vi igang årets første konkurranse der vinneren kan velge mellom flotte premier som , Hemsedal 4, Trysil stor, Nonno Peppe eller gavekort verdi 10.000 kr! Konkurransen foregår på vår Facebook side “Bakerovner” og for å delta er de bare å like siden vår der og legge inn en kommentar på hvilken av premiene du kunne ønske deg, easy-peasy ? Trekning er 3. mars.
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Nutella Calzone
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Laks bakt i honning og hvitløk
Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Verdens beste ovnsbakte poteter
Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Ostescones med cherrytomater og basilikum
Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]