SISTE NYTT! I dag 16.februar sparket vi igang årets første konkurranse der vinneren kan velge mellom flotte premier som , Hemsedal 4,Trysil stor, Nonno Peppe eller gavekort verdi 10.000 kr! Konkurransen foregår på vår Facebook side ” bakerovner” og for å delta er de bare å like siden vår der og legge inn en kommentar på hvilken av premiene du kunne ønske deg, easy peacy ? Trekning […]
SISTE NYTT! I dag 16.februar sparket vi igang årets første konkurranse der vinneren kan velge mellom flotte premier som , Hemsedal 4,Trysil stor, Nonno Peppe eller gavekort verdi 10.000 kr! Konkurransen foregår på vår Facebook side ” bakerovner” og for å delta er de bare å like siden vår der og legge inn en kommentar på hvilken av premiene du kunne ønske deg, easy peacy ? Trekning er 3.Mars .
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Vin til pizza – Pizzameny som imponerer
Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Nydelig hjemmelaget flatbrød av nykvernet mel
Flatbrød er en klassiker som kan toppes med alt mulig, men det fungerer også utmerket [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]
Brød med valnøtter og dadler
Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt!
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]