Ny konkurranse, trekning 3. mars 2018. Vinn en bakerovn!

I dag 16. februar sparket vi igang årets første konkurranse der vinneren kan velge mellom flotte premier som, Hemsedal 4, Trysil stor, Nonno Peppe eller gavekort verdi 10.000 kr! Konkurransen foregår på vår Facebook-side “Bakerovner” og for å delta er det bare å like siden vår der og legge inn en kommentar på hvilken av premiene du kunne ønske deg, […]

I dag 16. februar sparket vi igang årets første konkurranse der vinneren kan velge mellom flotte premier som, Hemsedal 4, Trysil stor, Nonno Peppe eller gavekort verdi 10.000 kr! Konkurransen foregår på vår Facebook-side “Bakerovner” og for å delta er det bare å like siden vår der og legge inn en kommentar på hvilken av premiene du kunne ønske deg, easy-peasy ? Trekning er 3. mars.

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]