Klarte du å knekke koden ? Vi takker for de store engasjementet der vi fikk inn flere hundre forslag til den 4 sifrede låsekoden som åpner kontaineren med en Ardore gass Pizzaovn ,med tilbehør, som var premien denne gangen! Riktig kode var:1302 og den heldige som klarte å knekke koden var Joachim Røberg-Larsen ! Gratulerer […]
Klarte du å knekke koden ?
Vi takker for de store engasjementet der vi fikk inn flere hundre forslag til den 4 sifrede låsekoden som åpner kontaineren med en Ardore gass Pizzaovn ,med tilbehør, som var premien denne gangen!
Riktig kode var:1302 og den heldige som klarte å knekke koden var Joachim Røberg-Larsen ! Gratulerer med ny pizzaovn som sendes direkte til din adresse:-)
Til dere andre som ikke var så heldige å vinne; Her får dere rabattkoden “ardore10” som gir dere 10 % ytterligere rabatt på denne allerede gunstige pizzaovn pakken ut dagen ( til kl. 00.00 )
Dere bør også sjekke ut dette kanontilbudet på mel, matvarer og pizza tilbehør 😉
Laks bakt i honning og hvitløk
Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Søtpotetfries fra bakerovnen
Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]
Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)
Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Nutella Calzone
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Hel kylling stekt i Tandoor
Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]
Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé
Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]