Klarte du å knekke koden ?

Klarte du å knekke koden ? Vi takker for de store engasjementet der vi fikk inn flere hundre forslag til den 4 sifrede låsekoden som åpner kontaineren med en Ardore gass Pizzaovn ,med tilbehør, som var premien denne gangen! Riktig kode var:1302 og den heldige som klarte å knekke koden var Joachim Røberg-Larsen  ! Gratulerer […]

Klarte du å knekke koden ?

Vi takker for de store engasjementet der vi fikk inn flere hundre forslag til den 4 sifrede låsekoden som åpner kontaineren med en Ardore gass Pizzaovn ,med tilbehør, som var premien denne gangen!

Riktig kode var:1302 og den heldige som klarte å knekke koden var Joachim Røberg-Larsen  ! Gratulerer med ny pizzaovn som sendes direkte til din adresse:-)

Til dere andre som ikke var så heldige å vinne; Her får dere rabattkoden “ardore10” som gir dere 10 % ytterligere rabatt på denne allerede gunstige pizzaovn pakken ut dagen ( til kl. 00.00 )

Dere bør også sjekke ut dette kanontilbudet på mel, matvarer og pizza tilbehør 😉 

 

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Søtpotetfries fra bakerovnen

Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.