Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Hvor mange tomatbokser hadde vi i stablene?

Vi kjørte en konkurranse i Juli der dere skulle tippe riktig , eller den som kom nærmest , antall tomatbokser stablet på en hoggestabbe i butikken vår. De ble et godt engasement og mangen gode forslag. De riktige antall bokser var 99 stk. Vi har funnet frem til en heldig vinner med riktig antall bokser […]

Vi kjørte en konkurranse i Juli der dere skulle tippe riktig , eller den som kom nærmest , antall tomatbokser stablet på en hoggestabbe i butikken vår. De ble et godt engasement og mangen gode forslag. De riktige antall bokser var 99 stk. Vi har funnet frem til en heldig vinner med riktig antall bokser i sin kommentar og de ble denne gangen Vidar Overland som stakk av med premien på gavekort kr 1000 + en eske med 12 tomatbokser:-) Gratulerer Vidar!

LaFiammante ilPelato - tomater 400g
LaFiammante ilPelato – tomater 400g

Dere andre kan benytte en rabattkode for å få 40% på våre tomater på boks a 400g. og 800 g. av merkene Fontanella , La Rosina og La Fiammante  t.o.m. 13.august eller så lenge lageret rekker:-) ( Maks 3 bokser pr. kunde ) Sjekk opp våre tomater her.

One thought on “Hvor mange tomatbokser hadde vi i stablene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.