Hvilken ovn var avbildet i konkurransen og hvem får gavekortet ?

Som absolutt alle gjettet , var de en Tandoor Sultan vi hadde et nærbilde av i konkurransen. Den heldige som får tilsendt et gavekort på kr 2500 ble denne gangen Fredrik Vanebo fra Hovin i Sør-Trøndelag , Gratulerer Fredrik! Dere andre kan glede dere ovner rabattkoden: ” tandoor20 ” som gir dere 20 % på […]

Som absolutt alle gjettet , var de en Tandoor Sultan vi hadde et nærbilde av i konkurransen. Den heldige som får tilsendt et gavekort på kr 2500 ble denne gangen Fredrik Vanebo fra Hovin i Sør-Trøndelag , Gratulerer Fredrik!

Dere andre kan glede dere ovner rabattkoden: ” tandoor20 ” som gir dere 20 % på alle våre lagerførte tandoor-modeller + tilbehør og fri frakt til hele landet! NB! Vi har kun 10 stk. av rabattkupongene tilgjengelig så ikke nøl hvis du er interessert i en ovn da 🙂

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)

Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt!

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *