Facebook konkurransen

Vi har gjennom de siste ukene arrangert en facebook konkurranse der en heldig vinner kan velge seg en av våre populære ovns modeller fra vårt sortement.Ovnene dere kunne velge mellom var 1 Geilo, 2 Nonno Lillo, 3 Nonno Peppe, 4 . Trysil Stor ( vår bestselger) Vinneren av konkurransen denne gangen ble følgende: Jørn Guldbransen, […]

Vi har gjennom de siste ukene arrangert en facebook konkurranse der en heldig vinner kan velge seg en av våre populære ovns modeller fra vårt sortement.Ovnene dere kunne velge mellom var 1 Geilo, 2 Nonno Lillo, 3 Nonno Peppe, 4 . Trysil Stor ( vår bestselger)

Vinneren av konkurransen denne gangen ble følgende: Jørn Guldbransen, Gratulerer med ny Geilo ovn:)

ellers kan de av dere som ikke vann bestille ovn ila helgen og få 10 % avslag på handelen på utvalgte modeller se under og legg til facebook tilbud i notater ved utsjekking i nettbutikken tilbudet gjelder ut søndag 24.september kl 00.00 :

Trysil

https://bakerovner.no/butikk/alle-produkter/bakerovner-byggesett/trysil-pakkebygger/#velg-storrelse

Geilo
https://bakerovner.no/butikk/alle-produkter/nyhet-geilo-vedfyrt-pizzaovn/

Nonno Lillo

https://bakerovner.no/butikk/alle-produkter/pizzaovner/nonno-lillo-gas/

Nonno Peppe

https://bakerovner.no/butikk/alle-produkter/nonno-peppe-italiensk-pizzaovn/

Søtpotetfries fra bakerovnen

Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.