Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Den heldige vinneren av en Trysil stor vedfyrt bakerovn ble ….

Heisann dere , takk for en UTROLIG respons og deltakelse på nyttårs-konkurransen denne gangen! vi fikk inn over 4000 kommentarer så dette forteller litt om interessen for de vi driver med i Bakerovner.no for tiden , noe som er utrolig inspirerende for oss til å stå på videre og finne spennende produkter for alle våre […]

Heisann dere , takk for en UTROLIG respons og deltakelse på nyttårs-konkurransen denne gangen! vi fikk inn over 4000 kommentarer så dette forteller litt om interessen for de vi driver med i Bakerovner.no for tiden , noe som er utrolig inspirerende for oss til å stå på videre og finne spennende produkter for alle våre kunder rundt hele Norge:-)

Vi har nå trukket en utrolig heldig vinner som får  tilsendt en Trysil Stor , vedfyrt bakerovn i byggesett , og den heldige denne gangen ble :Miranda Ottesen Wulvig fra Son! Gratulerer så mye Miranda !

Dere andre som ikke var fullt så heldige denne gangen kan benyutte dere av rabattkoden ” trysil1000 “og få 1000 kr i avslag om dere legger inn en bestilling på en trysil bakerovn. Tilbudet gjelder fra i kveld og ut måneden ( tom. 31.januar ) eller så langt lageret rekker ( vi har 11 ovner på lager pr. d.d.) For å komme direkte til Trysil bakerovner klikk her.
Ønsker dere en fantastisk god søndagskveld videre:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.