Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Italienske ovner og tilbehør på vei…

Vi har nå fått distribusjons-rettigheten i norge til  Forno Allegro serie av  pizzaovner i rustfritt stål, produsert  på Sicilia i Italia.Dette er handlavede  kvalitetsovner med et meget stilfullt design og er svært effektive i bruk. Vi fikk inn et prøveparti på 2 paller med ovner 30. mai og etter kun en uke var alt solgt.Nå […]

Vi har nå fått distribusjons-rettigheten i norge til  Forno Allegro serie av  pizzaovner i rustfritt stål, produsert  på Sicilia i Italia.Dette er handlavede  kvalitetsovner med et meget stilfullt design og er svært effektive i bruk.

Vi fikk inn et prøveparti på 2 paller med ovner 30. mai og etter kun en uke var alt solgt.Nå er flere på vei inn på lager og vi er klare til å ta i mot bestillinger.

Vi startet med to forskjellige varianter; Nonno Peppe og Pizzaiolo. Nå kommer det flere varianter.

Nonno Lillo er den minste varianten og lett nok for 1-2 personer å bære da den kun veier 40 kg. Nonno Lillo kommer både i en gass versjon , og en vedfyrt versjon , ( løse gassmoduler kan ettermonteres på denne.)

Forno Allegro della Nonna er en større variant som leveres med stativ og hjul for enkel forflytning på terrassegulvet.Denne ovnen har en stekeflate på 60×60 cm,  i et stykke , med  lavastein fra vulkanen Etna.Denne ovnen egner seg båte til kommersiell og privat bruk.

Vi får også inn en serie  spiralmiksere ( kapasitet 5-60 kg deig) .

Alle ovnene finner du i nettbutikken vår med utfyllende informasjon og priser.

Neste levering fra Forno Allegro er ventet inn til lageret ca 23. juni.Vi tar imot bestillinger allerede nå. for spørsmål send mail til :  [email protected]