Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!
Komo Håndmølle

Collectors betalingsløsninger bytter navn til Walley

Collector har utviklet betalingsløsninger for netthandel og fysiske butikker siden 2005 og er i dag en av Nordens ledende leverandører. Som et ledd i vårt arbeid med å utvikle smarte, enkle og sikre betalingsløsninger lanserer Collector i løpet av høsten 2021 et helt nytt varemerke for hele bedriftsområdet Payments. Vi samler nå betalingsløsningene våre under […]

Collectors betalingsløsninger bytter navn til Walley

Collector har utviklet betalingsløsninger for netthandel og fysiske butikker siden 2005 og er i dag en av Nordens ledende leverandører. Som et ledd i vårt arbeid med å utvikle smarte, enkle og sikre betalingsløsninger lanserer Collector i løpet av høsten 2021 et helt nytt varemerke for hele bedriftsområdet Payments. Vi samler nå betalingsløsningene våre under varemerket Walley.

I forbindelse med byttet blir også en rekke av tjenestene våre forbedret, vi lanserer blant annet en oppdatert versjon av kassaløsningen vår samt en helt ny nettside og mobilapp som vil gjøre det enklere og tydeligere for både nettbutikk og forbruker å administrere kjøpene.

Hva må du som kunde gjøre?

Har du tidligere handlet i en butikk eller nettbutikk som bruker Collectors betalingsløsninger? Da trenger du ikke gjøre noe spesielt. Betalingsmottakere osv. fungerer akkurat som før. Den eneste forskjellen er at du fra nå av vil få fakturaene fra Walley og kan administrere betalingene dine enten i Walleys app som du kan laste ned fra App Store, eller på my.walley.no.

Gå direkte til Walley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.