Komo Håndmølle

Collectors betalingsløsninger bytter navn til Walley

Collector har utviklet betalingsløsninger for netthandel og fysiske butikker siden 2005 og er i dag en av Nordens ledende leverandører. Som et ledd i vårt arbeid med å utvikle smarte, enkle og sikre betalingsløsninger lanserer Collector i løpet av høsten 2021 et helt nytt varemerke for hele bedriftsområdet Payments. Vi samler nå betalingsløsningene våre under […]

Collectors betalingsløsninger bytter navn til Walley

Collector har utviklet betalingsløsninger for netthandel og fysiske butikker siden 2005 og er i dag en av Nordens ledende leverandører. Som et ledd i vårt arbeid med å utvikle smarte, enkle og sikre betalingsløsninger lanserer Collector i løpet av høsten 2021 et helt nytt varemerke for hele bedriftsområdet Payments. Vi samler nå betalingsløsningene våre under varemerket Walley.

I forbindelse med byttet blir også en rekke av tjenestene våre forbedret, vi lanserer blant annet en oppdatert versjon av kassaløsningen vår samt en helt ny nettside og mobilapp som vil gjøre det enklere og tydeligere for både nettbutikk og forbruker å administrere kjøpene.

Hva må du som kunde gjøre?

Har du tidligere handlet i en butikk eller nettbutikk som bruker Collectors betalingsløsninger? Da trenger du ikke gjøre noe spesielt. Betalingsmottakere osv. fungerer akkurat som før. Den eneste forskjellen er at du fra nå av vil få fakturaene fra Walley og kan administrere betalingene dine enten i Walleys app som du kan laste ned fra App Store, eller på my.walley.no.

Gå direkte til Walley

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Vin til pizza – Pizzameny som imponerer

Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *