Komo Håndmølle

Collectors betalingsløsninger bytter navn til Walley

Collector har utviklet betalingsløsninger for netthandel og fysiske butikker siden 2005 og er i dag en av Nordens ledende leverandører. Som et ledd i vårt arbeid med å utvikle smarte, enkle og sikre betalingsløsninger lanserer Collector i løpet av høsten 2021 et helt nytt varemerke for hele bedriftsområdet Payments. Vi samler nå betalingsløsningene våre under […]

Collectors betalingsløsninger bytter navn til Walley

Collector har utviklet betalingsløsninger for netthandel og fysiske butikker siden 2005 og er i dag en av Nordens ledende leverandører. Som et ledd i vårt arbeid med å utvikle smarte, enkle og sikre betalingsløsninger lanserer Collector i løpet av høsten 2021 et helt nytt varemerke for hele bedriftsområdet Payments. Vi samler nå betalingsløsningene våre under varemerket Walley.

I forbindelse med byttet blir også en rekke av tjenestene våre forbedret, vi lanserer blant annet en oppdatert versjon av kassaløsningen vår samt en helt ny nettside og mobilapp som vil gjøre det enklere og tydeligere for både nettbutikk og forbruker å administrere kjøpene.

Hva må du som kunde gjøre?

Har du tidligere handlet i en butikk eller nettbutikk som bruker Collectors betalingsløsninger? Da trenger du ikke gjøre noe spesielt. Betalingsmottakere osv. fungerer akkurat som før. Den eneste forskjellen er at du fra nå av vil få fakturaene fra Walley og kan administrere betalingene dine enten i Walleys app som du kan laste ned fra App Store, eller på my.walley.no.

Gå direkte til Walley

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Vin til pizza – Pizzameny som imponerer

Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)

Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Nydelig hjemmelaget flatbrød av nykvernet mel

Flatbrød er en klassiker som kan toppes med alt mulig, men det fungerer også utmerket [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *