Sted: Torbjørnsbu 6, Myrene i Arendal Dato: 11. mai 2019 Vi åpner dørene lørdag 11. mai kl 11 og alle er hjertelig velkommen inn til oss for en fantastisk pizzaopplevelse. Vi serverer rykende varm napolitansk pizza rett ut fra en av våre ovner! Margarita, pepperoni, prosciutto mm. Vi demonstrerer et sortiment av våre ovner; både […]
Sted: Torbjørnsbu 6, Myrene i Arendal
Dato: 11. mai 2019
Vi åpner dørene lørdag 11. mai kl 11 og alle er hjertelig velkommen inn til oss for en fantastisk pizzaopplevelse.
Vi serverer rykende varm napolitansk pizza rett ut fra en av våre ovner! Margarita, pepperoni, prosciutto mm. Vi demonstrerer et sortiment av våre ovner; både ved, elektrisk og gassfyrt, i tillegg til våre pelletssmokere. I tillegg fyrer vi igang vår bålpanne med et argentinsk asadokors der vi helsteker en gris på en spektakulær måte.
Gode tilbud denne dagen er en selvfølge!
Velkommen til Bakerovner.no sin butikk på Myrene i Arendal!
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Bakerovnsbakt skinke
Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Laks bakt i honning og hvitløk
Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]
Brød med valnøtter og dadler
Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]
Røkt lammelår
Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Verdens beste ovnsbakte poteter
Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]
Blåskjell med rosmarin og ostebrød
Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]