Bakerovnens dag 14-15. juni

Bakerovnens dag i Lillesand

Bakerovnens Dag er en markering av den norske bakerovnstradisjonen som ble gjennopplivet for 30 år siden. Ved å introdusere denne dagen kan vi sammen feire suksessen, og vi håper at alle i Lillesand vil være med på feiringen.

Hjertelig velkommen på Bakerovnens Dag arrangementet i Lillesand!

Barn får anledning til å bake og steike brød. Informasjon om bygging, fyring og bruk av bakerovnen. Salg av brød, pizza og kanelsnurrer.

Jeg har invitert bakerovnsentusiastene Trond Moi, Aud Vererstøl og
Steinar Bergøy. De vil alle fortelle om sine bakerovner og erfaringer.

Vennlig hilsen,
Else Sprossa Rønnevig

Program

kl.08.00 Hjertelig velkommen til Tollbod plassen i Strandgata.
kl.08.15 TV2 med Godmorgen Norge kommer på besøk
kl.09.00 Offesiell åpning av Sprossa`s 30 års jubileet for bakerovnstradisjonen.
kl.18.00 Avslutning

Følg arrangementet her!
Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Steinovnsbakt kylling

Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Søtpotetfries fra bakerovnen

Samtidig som disse er sunne, så er de et supert tilbehør til burgere eller som [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *