Bakerovnens dag 14-15. juni

Bakerovnens dag i Lillesand

Bakerovnens Dag er en markering av den norske bakerovnstradisjonen som ble gjennopplivet for 30 år siden. Ved å introdusere denne dagen kan vi sammen feire suksessen, og vi håper at alle i Lillesand vil være med på feiringen.

Hjertelig velkommen på Bakerovnens Dag arrangementet i Lillesand!

Barn får anledning til å bake og steike brød. Informasjon om bygging, fyring og bruk av bakerovnen. Salg av brød, pizza og kanelsnurrer.

Jeg har invitert bakerovnsentusiastene Trond Moi, Aud Vererstøl og
Steinar Bergøy. De vil alle fortelle om sine bakerovner og erfaringer.

Vennlig hilsen,
Else Sprossa Rønnevig

Program

kl.08.00 Hjertelig velkommen til Tollbod plassen i Strandgata.
kl.08.15 TV2 med Godmorgen Norge kommer på besøk
kl.09.00 Offesiell åpning av Sprossa`s 30 års jubileet for bakerovnstradisjonen.
kl.18.00 Avslutning

Følg arrangementet her!
Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Ovnsbakt hvitløksbrød

Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Verdens beste ovnsbakte poteter

Dette er verdens beste ovnsbakte poteter. De blir så sprø på utsiden med en myk [...]

Røkt lammelår

Det første steget i prosessen er å krydre kjøttet, og med lam så er det [...]

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander

Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies forbedrer din brukeropplevelse. Ved å fortsette på vår nettside, samtykker du til vår bruk av cookies.