Bakerovnens dag 14-15. juni

Bakerovnens dag i Lillesand

Bakerovnens Dag er en markering av den norske bakerovnstradisjonen som ble gjennopplivet for 30 år siden. Ved å introdusere denne dagen kan vi sammen feire suksessen, og vi håper at alle i Lillesand vil være med på feiringen.

Hjertelig velkommen på Bakerovnens Dag arrangementet i Lillesand!

Barn får anledning til å bake og steike brød. Informasjon om bygging, fyring og bruk av bakerovnen. Salg av brød, pizza og kanelsnurrer.

Jeg har invitert bakerovnsentusiastene Trond Moi, Aud Vererstøl og
Steinar Bergøy. De vil alle fortelle om sine bakerovner og erfaringer.

Vennlig hilsen,
Else Sprossa Rønnevig

Program

kl.08.00 Hjertelig velkommen til Tollbod plassen i Strandgata.
kl.08.15 TV2 med Godmorgen Norge kommer på besøk
kl.09.00 Offesiell åpning av Sprossa`s 30 års jubileet for bakerovnstradisjonen.
kl.18.00 Avslutning

Følg arrangementet her!
Vin til pizza – Pizzameny som imponerer

Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]

Brød med valnøtter og dadler

Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt!

Blåskjell med rosmarin og ostebrød

Denne utrolige forretten er en ekte "crowdpleaser" hvis du har gjester - men du vil [...]

Laks bakt i honning og hvitløk

Laks er en favoritt til å steke i vedfyrt bakerovn og kommer garantert til å [...]

Vedfyrt Sfincione (siciliansk pizza)

Sfincione bruker mye olje - det er i hovedsak stekt ved bunnen - som gir [...]

Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn

Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]

Granola

Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]

Napolitansk pizzadeig

Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]

Nutella Calzone

Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Ciabatta

Å bake brød kan være så enkelt – som dette italienske ciabatta. Dette sprø brødet [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *