Åpen dag 3. mars 2018!

Åpen dag: Lørdag 3. mars! Demonstrasjon av ovner. Denne lørdagen har vi åpent hus der alle som ønsker kan komme og få en gratis smaksprøve fra en av våre ovner. Det blir servert italiensk pizza, kaffe, nystekte vafler, småbakst fra bakerovn m.m. Vi har også kommet i kontakt med Andrea som driver firmaet “Osteverkstedet” i […]

Åpen dag: Lørdag 3. mars! Demonstrasjon av ovner. Denne lørdagen har vi åpent hus der alle som ønsker kan komme og få en gratis smaksprøve fra en av våre ovner. Det blir servert italiensk pizza, kaffe, nystekte vafler, småbakst fra bakerovn m.m. Vi har også kommet i kontakt med Andrea som driver firmaet “Osteverkstedet” i Lillesand der han produserer fersk ekte Mozzarella med råvarer fra lillesandsområdet, derav slagordet “kortreist italiener”. Her blir det mulighet for å prøvesmake hans fantastiske oster!

I tillegg blir det mulighet for prøvesmaking av olivenoljer og balsamico fra italienske småprodusenter med svært høy kvalitet!

Ellers kan du ta en titt på vårt rikholdige utvalg av ovner, bålpanner, utstyr og bøker og vi kjører selvsagt ekstra gode tilbud denne dagen. Vi fyrer i gang en av årets mest spennende produkter, Bakerstone Box, som gjør en gassgrill om til en fullverdig italiensk pizzaovn.

Legg turen innom oss på Torbjørnsbu 6 på Myrene i Arendal (like ved Bulder Lekeland). Fint om dere som ønsker å komme gir uttrykk for dette her, så får vi planlagt opplegget best mulig ? Dette blir gøy!

Veibeskrivelse

Hel kylling stekt i Tandoor

Saftigere kylling skal du lete lenge etter. Selv de magreste stykkene er full av smak [...]

Steinovnsbakt lammelår

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ovnsbakt olivenbrød

Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]

Langtidsstekt lammebog

Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]

Ribbe stekt i Tandoor

Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]

Fransk brød av surdeig a la Pellét Grillé

Surdeigsbakst er blitt mer og mer populært de siste årene, men baking med surdeig er [...]

Vin til pizza – Pizzameny som imponerer

Jeg har laget en spennende treretters pizzameny med perfekte vintips! Vi skulle vel alle ønske [...]

Tradisjonelt tysk julebrød (Christstollen)

Opplev en smak av tradisjon med dette deilige tyske julebrødet, Christstollen. Rik på krydder og [...]

Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)

Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]

Nydelig hjemmelaget flatbrød av nykvernet mel

Flatbrød er en klassiker som kan toppes med alt mulig, men det fungerer også utmerket [...]

Bakerovnsbakt skinke

Det finnes ingenting bedre enn et stykke kjøtt som er stekt i en vedfyrt bakerovn, [...]

Ostescones med cherrytomater og basilikum

Hvis du er en av de som ofte lager pizza så er sjansen stor for [...]