Få poeng for hver handel og tjen opp til rabattkuponger.
Meld deg inn i kundeklubben nå!

Åpen dag 3. mars 2018!

Åpen dag: Lørdag 3. mars! Demonstrasjon av ovner. Denne lørdagen har vi åpent hus der alle som ønsker kan komme og få en gratis smaksprøve fra en av våre ovner. Det blir servert italiensk pizza, kaffe, nystekte vafler, småbakst fra bakerovn m.m. Vi har også kommet i kontakt med Andrea som driver firmaet “Osteverkstedet” i […]

Åpen dag: Lørdag 3. mars! Demonstrasjon av ovner. Denne lørdagen har vi åpent hus der alle som ønsker kan komme og få en gratis smaksprøve fra en av våre ovner. Det blir servert italiensk pizza, kaffe, nystekte vafler, småbakst fra bakerovn m.m. Vi har også kommet i kontakt med Andrea som driver firmaet “Osteverkstedet” i Lillesand der han produserer fersk ekte Mozzarella med råvarer fra lillesandsområdet, derav slagordet “kortreist italiener”. Her blir det mulighet for å prøvesmake hans fantastiske oster!

I tillegg blir det mulighet for prøvesmaking av olivenoljer og balsamico fra italienske småprodusenter med svært høy kvalitet!

Ellers kan du ta en titt på vårt rikholdige utvalg av ovner, bålpanner, utstyr og bøker og vi kjører selvsagt ekstra gode tilbud denne dagen. Vi fyrer i gang en av årets mest spennende produkter, Bakerstone Box, som gjør en gassgrill om til en fullverdig italiensk pizzaovn.

Legg turen innom oss på Torbjørnsbu 6 på Myrene i Arendal (like ved Bulder Lekeland). Fint om dere som ønsker å komme gir uttrykk for dette her, så får vi planlagt opplegget best mulig ? Dette blir gøy!

Veibeskrivelse