Åpen dag: Lørdag 3. mars! Demonstrasjon av ovner. Denne lørdagen har vi åpent hus der alle som ønsker kan komme og få en gratis smaksprøve fra en av våre ovner. Det blir servert italiensk pizza, kaffe, nystekte vafler, småbakst fra bakerovn m.m. Vi har også kommet i kontakt med Andrea som driver firmaet “Osteverkstedet” i […]
Åpen dag: Lørdag 3. mars! Demonstrasjon av ovner. Denne lørdagen har vi åpent hus der alle som ønsker kan komme og få en gratis smaksprøve fra en av våre ovner. Det blir servert italiensk pizza, kaffe, nystekte vafler, småbakst fra bakerovn m.m. Vi har også kommet i kontakt med Andrea som driver firmaet “Osteverkstedet” i Lillesand der han produserer fersk ekte Mozzarella med råvarer fra lillesandsområdet, derav slagordet “kortreist italiener”. Her blir det mulighet for å prøvesmake hans fantastiske oster!
I tillegg blir det mulighet for prøvesmaking av olivenoljer og balsamico fra italienske småprodusenter med svært høy kvalitet!
Ellers kan du ta en titt på vårt rikholdige utvalg av ovner, bålpanner, utstyr og bøker og vi kjører selvsagt ekstra gode tilbud denne dagen. Vi fyrer i gang en av årets mest spennende produkter, Bakerstone Box, som gjør en gassgrill om til en fullverdig italiensk pizzaovn.
Legg turen innom oss på Torbjørnsbu 6 på Myrene i Arendal (like ved Bulder Lekeland). Fint om dere som ønsker å komme gir uttrykk for dette her, så får vi planlagt opplegget best mulig ? Dette blir gøy!
Ribbe stekt i Tandoor
Tynnribbe tilberedt i Tandoor er en opplevelse for smaksløkene alle bør prøve. I tandooren blir [...]
Balon Ekmek (Tyrkisk Ballongbrød)
Tradisjonelt tilberedt i en leireovn, serveres disse tradisjonelle tyrkiske brødene med fetaost og smør normalt [...]
Brød med valnøtter og dadler
Dette brødet er fantastisk med ost og er snadder året rundt! [...]
Ovnsbakt olivenbrød
Denne oppskriften på olivenbrød passer perfekt til hvilken som helst salat. Saltet i oljen gir [...]
Langtidsstekt lammebog
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Ovnsbakt kyllinglår med lime og koriander
Denne lekre oppskriften på kyllinglår med lime og koriander er full av friske smaker som [...]
Rødbetsbrød tilberedt i vedfyrt bakerovn
Rødbeter er friske og smaksrike - og med denne oppskriften får du mest ut av [...]
Napolitansk pizzadeig
Napolitansk pizzadeig er enkelt å lage – selv om du kan se rundt om på [...]
Steinovnsbakt lammelår
Denne oppskriften virker nesten for enkel til å være sann, men tro oss når vi [...]
Granola
Det kan bli mye pizza, kjøtt og brød med en vedfyrt bakerovn, og da vanskeligere [...]
Steinovnsbakt kylling
Oppskriften vår på vedfyrt helstekt kylling er en fin måte å få alle de fantastiske [...]
Ovnsbakt hvitløksbrød
Det fins sikkert tusen forskjellige måter å lage hvitløksbrød på, men dette må være en [...]