Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har igjen pizzadeig så er disse Nutella Calzonene perfekte å lage! Det er alltid en vinner og fantastisk å lage sammen med barn!
Etter at pizzaovnen din har kjølt seg ned etter et pizzaparty og du fortsatt har igjen pizzadeig så er disse Nutella Calzonene perfekte å lage! Det er alltid en vinner og fantastisk å lage sammen med barn!
Slik gjør du
For å lage Nutella Calzone så bruker du ettervarme i bakerovnen, med en temperatur på ca 210°C.
Bruk ca 100g pizzadeig per calzone, åpne opp med hendene. Det trenger ikke å være så tynt som pizzaene, en enkel rund form holder!
Ta et par toppede te-skjeer av Nutella (og banan hvis du har lyst på det!) i midten av deigen, la det være ca 1-2cm kant uten sjokolade, og rull kanten over for å danne en calzoneform.
Bruk fingrene til å klype kantene sammen før du steker de direkte i ovnen i ca 5 minutter med døren lukket.
MERK: Disse kan også tilberedes i en varm ovn hvis gjestene er for utålmodige til å vente på at det skal kjøle seg ned! Bare legg de så langt unna bålet/glørne som mulig og snu på de regelmessig!
Dette trenger du
- Rester etter pizzadeig
- Nutella
- Smeltet sjokolade for servering (hvis du vil imponere)
Er du interessert i våre vedfyrte ovner? Ta en titt på våre produktsider for mer informasjon.
For å holde deg oppdatert på alle nyhetene våre, både produkter og oppskrifter, så følg oss gjerne på Facebook og Instagram.