Pizzaovner til leie

Nå kan du leie en mobil pizzaovn som blir en attraksjon på enhver firmafest, bursdagsselskap, festival eller en annen festlig anledning. Du kan velge mellom fire forskjellige pizzaovner…

Nonno Peppe Red Pizzaovn Stand

Nonno Peppe (2 pizza) på stativ

Nonno Peppe er en italiensk pizzaovn laget i rustfritt stål og er plassert på et stativ laget spesifikt for denne ovnen. Den har plass til 2 pizza om gangen og når den har nådd sin optimale temperatur (400C) så steker den ferdig autentisk italiensk pizza på 1-2 minutter (opptil 2 pizza per minutt).

Leiepriser for Nonno Peppe på stativ

  • 700 kr for ett døgn (450 kr per påfølgende døgn).
  • Weekendpakke (fredag til mandag) til 1.190 kr.

Velg mellom vedfyring eller gassfyring.

Pizzaiolo (4 pizza) på henger

Pizzaiolo er en italiensk pizzaovn laget i rustfritt stål og plassert inni en dekorert Piaggio. Ovnen har plass til 4 pizza om gangen og når den har nådd sin optimale temperatur (400C) så steker den ferdig autentisk italiensk pizza på 1-2 minutter (opptil 4 pizza per minutt). Piaggio har forskjellige lagringsrom til det som trengs og en hendig hylle.

Leiepriser for Pizzaiolo på henger

  • 1.250 kr for ett døgn (950 kr per påfølgende døgn).
  • Weekendpakke (fredag til mandag) til 2.500 kr.

Kun vedfyring.

Piaggio XXL

Piaggio XXL (6 pizza)

Forno Allegro XXL er en italiensk pizzaovn laget i rustfritt stål som vi har bygd på en Piaggio Ape mopedbil. Den har plass til 6 pizza om gangen og når den har nådd sin optimale temperatur (400C) så steker den ferdig autentisk italiensk pizza på 1-2 minutter (opptil 6 pizza per minutt). Piaggio XXL har forskjellige lagringsrom til det som trengs.

Leiepriser for Piaggio XXL

  • 1.990 kr for ett døgn (1.250 kr per påfølgende døgn).
  • Weekendpakke (fredag til mandag) til 3.500 kr.

Kun vedfyring.

Piaggio XXL (6 pizza)

Forno Allegro XXL er en italiensk pizzaovn laget i rustfritt stål som vi har bygd på en modifisert henger. Den har plass til 6 pizza om gangen og når den har nådd sin optimale temperatur (400C) så steker den ferdig autentisk italiensk pizza på 1-2 minutter (opptil 6 pizza per minutt). Forno Allegro XXL henger har forskjellige lagringsrom til det som trengs. Denne ovnen har vi modifisert til å ha enda bedre isolasjon.

Leiepriser for Forno Allegro XXL på henger

  • 1.990 kr for ett døgn (1.250 kr per påfølgende døgn).
  • Weekendpakke (fredag til mandag) til 3.500 kr.

Velg mellom vedfyring eller gassfyring.

Forno Allegro XXL henger

For lengre leieperioder, ta kontakt.

Medfølgende utstyr
Det følger med nesten alt av bruksutstyr man trenger for å steke pizza i ovnen.  Det eneste du trenger å ordne er ingredienser til pizza. I tillegg så leverer vi 60L ved til Pizzaiolo, Forno Allegro XXL henger og Piaggio XXL.

Leie av annet utstyr
Vi leier også ut fryseboks på 98L til 100 kr pr. døgn, kjøleskap 100 kr pr. døgn  og spiralmikser med 12 kg deig-kapasitet for 150 kr pr døgn.

Spiralmikser 12kg
Spiralmikser elter brøddeig, pizza, småbakst osv. Håndterer opptil 12kg deig pr omgang, som tilsvarer ca 8 kg mel. Meget stillegående og sterk motor med en bunnsolid konstruksjon. Produsert i Italia. 220V.

Om du skal lage ekte napolitansk pizza fra bunnen av …
… Så har vi Caputo Hvetemel Tipo 00 til salgs. De er fantastiske til pizza og annen finbakst og gir deg elastisiteten du trenger for å dra ut en pizzadeig. Våre melpakker kan også kjøpes stykkvis ved leie av pizzaovn, ta i så fall kontakt med oss da de i nettbutikken vår kun selges 10 pakker om gangen.

Tips: Om du bytter ut ca 20% av Tipo 00 i deigen med Caputo durum hvetemel så får du en enda smidigere deig.

Ferdige pizzabunner
Vi kan også skaffe ferdige fryste italienske pizzabunner som legges direkte i ovnen fra dypfryst tilstand. Dette er en effektiv og enkel måte å servere pizza direkte fra en vedfyrt ovn om du har mange gjester, begrenset tid og lite erfaring med å lage italiensk pizzadeig fra bunnen av.

Test før eventuelt kjøp?
Pizzaovnene kan også benyttes som test før et eventuelt kjøp av pizzaovnen der du innen 14 dager etter leieperioden gis et prisavslag tilsvarende halve leiesummen.

Kan bringes til ønsket adresse etter avtale/pristilbud. Innenfor Arendal kommune så kan vi levere til 500 kr.